Floer Bossen PVC Tillegembos Crème Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-Delfzijl   |   0,55 mm slijtlaag   |   Gratis thuisbezorgd

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Bossen PVC Tillegembos Crème Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • 100% schoon PVC, zonder weekmakers
  • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm

Floer Bossen PVC Tillegembos Crème Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Bossen PVC vloer in de kleur Tillegembos Crème Eiken is een extra brede PVC strook. Deze PVC vloeren worden zeer Eco-vriendelijk geproduceerd van 100% schone PVC zonder weekmakers. Hierdoor is het net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Dit wordt bevestigd door het verkregen REACH keurmerk. Deze vloer creëert daarom ook een veilig en gezond binnenmileu voor zowel ouder als kind. Met een zeer lage warmteweerstand van 0,025 m2k/w is dit Floer PVC zeer geschikt voor vloerverwarming. De sfeervolle eiken houtnerf wordt versterkt door een voelbare houtstructuur in de toplaag te verwerken. Deze voelbare structuur is bovendien gelijk aan het motief op de plank, ook wel register embossing genoemd. We leveren deze vloeren GRATIS bij u aan huis!

Daarnaast zijn deze PVC stroken van het A-merk Floer voorzien van gebruikersklasse W33. Dit maakt de Tillegembos Crème Eiken PVC vloer ook geschikt voor commercieel gebruik. We mogen op deze vloeren dan ook een garantie geven van maar liefst 15 jaar. De PVC planken zijn bovendien waterbestendig en kunnen dus ook in de keuken en badkamer worden toegepast. Door de dikke slijtlaag van 0,55 mm is dit witte PVC onverwoestbaar. De zachte PVC strook is eenvoudig schoon te maken met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen.

In het echt komen zien?

Wilt u deze PVC Tillegembos Crème Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Maak bij het leggen van deze vloerdelen gebruik van de Eurocol 640 PVC lijm voor een optimaal resultaat. Zorg hier wel voor een uiterst schone en droge bodemvloer die vuilvrij is. Een bodemvloer met een vlak oppervlak is noodzakelijk, elke oneffenheid komt naar boven in de uiteindelijke PVC vloer. Zo voorkomt u eventuele problemen achteraf. Heeft u vragen over deze PVC kunststofvloer? Neem gerust contact op, we denken bij vloerenwarenhuis Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Bossen PVC Tillegembos Crème Eiken Vloer 121.92 x 22.86 x 0.25 cm Product Floer Bossen PVC Tillegembos Crème Eiken Vloer 121,92 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   0,55 mm slijtlaag   |   Gratis thuisbezorgd Op voorraad
€ 30,35 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!