Floer Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer: FL3003-Hoogeveen Grey Wash   |   Eco-vriendelijk geproduceerd

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • 15 jaar garantie
  • 100% schone PVC
  • Voelbare houtstructuur
  • Eco-vriendelijk geproduceerd, zonder weekmakers

Floer Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Bossen PVC vloeren in de kleur Vrijbos Grijsbeige Eiken kleur zijn extra brede PVC vloerdelen. Deze PVC stroken moeten worden verlijmd op een vlakke ondervloer. Gebruik hiervoor de Eurocol 640 PVC lijm. Zorg eerst wel voor een schone, droge en geëgaliseerde ondervloer zodat de lijm optimaal uit kan harden. Dit eiken hout PVC is waterbestendig en kan ook worden toegepast in de badkamer. We bezorgen alle PVC vloeren GRATIS bij u aan huis!  

Dit Bossen PVC van het A-merk Floer wordt geproduceerd van 100% schone PVC zonder gerecyclede materialen. Dankzij het REACH keurmerk is dit PVC net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. De vloer is voorzien van een extra dikke slijtlaag van 0,55 mm. Deze slijtlaag heeft een voelbare houtstructuur die gelijk is aan de print op de PVC stroken zelf. Bovendien heeft dit PVC een luxe microgroef, ook wel V-groef genoemd! Dit alles zorgt voor een duurzame PVC plank met een fraaie houten parket uitstraling. Met een warmteweerstand van 0,025 m2K/W is het Bossen PVC zeer geschikt voor vloerverwarming. Met deze PVC vloer bent u verzekerd van een gezond en veilig binnenmilieu.

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om de vloer thuis met uw interieur te vergelijken en om een beter idee te krijgen van de kleur en kwaliteit van de de PVC vloer.

Het Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken valt in de gebruiksklasse 33, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Bij particulier gebruik geven wij een garantie van maar liefst 15 jaar op dit Grijsbeige PVC. Bij commercieel gebruik is deze garantie 5 jaar. De Floer Bossen PVC vloeren zijn bovendien loopgeluid reducerend en voelen lekker warm aan de voeten. Heeft u vragen over ons assortiment vloerdelen? Neem gerust contact op met 1 van onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken Vloeren 121.92 x 22.86 x 0.25 cm Grijs Floer Bossen PVC Vrijbos Grijsbeige Eiken 121.92 x 22.86 x 0.25 cm Grey Wash   |   Eco-vriendelijk geproduceerd Op voorraad
€ 30,35 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!