Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC Vloer Wallebos Wit Grenen 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-WWG
0,55 mm slijtlaag
Verschillende milieulabels
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_product
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_perspectief
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_detail
floer_bossen_pvc_plak_wallebos_wit_grenen_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Milieuvriendelijk

 • Waterproof

 • Zeer goed bestendig tegen slijtage

 • Makkelijk schoon te houden

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Wit
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Floer Bossen PVC Vloer Wallebos Wit Grenen 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

De Floer Bossen plak PVC vloerdelen Wallebos Wit Grenen zijn wit gekleurd met verschillende eiken designs. Deze witte dryback vinyl vloer heeft een voelbare structuur. Rondom de witte plak vinyl planken is er een luxe microvelling, waardoor de afmeting van elke plak te zien is in de vloer. Elke witte plak vinyl strook heeft een afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm. De microvelling is subtiel en geeft ook de witte vinyl vloer een prominente uitstraling.

Deze brede plak PVC vloer heeft een warme en zachte loopoppervlakte, doordat het snel de warmte van de omgeving op zich neemt. De vloer bestaan namelijk uit PVC en is slechts 0,25 cm dik. Hierdoor heeft de plak vinyl vloer een zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W. De weerstand betekent dat de vloer snel de temperatuur van de vloerverwarming doorlaat.

Ecologisch verantwoord PVC vloer

Wilt u een Verlijmde PVC vloer die goed is voor het binnenmilieu en milieu? Deze ecologische vloer bestaat grotendeels uit een oliebasis van soja. Verschillende instituten hebben de opbouw van deze milieuvriendelijke vinyl vloer onderzocht. De milieuvriendelijke PVC vloer is goedgekeurd en heeft de volgende milieulabels gekregen:

 • Ü-mark;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel;

 • GreenGuard;

 • CE-keurmerk;

 • HDP;

 • eco-INSTITUT.

Geschikt voor intensief gebruik

De Floer Bossen Verlijmd PVC vloer Wallebos Wit Grenen is zeer duurzaam gebouwd, doordat het een 0,55 mm slijtlaag heeft. Deze dikke coating beschermt de verlijmde vinyl vloer tegen krassen, slijtage en intensief loop gebruik. Het is om deze reden dat deze zeer krasbestendige vinyl vloer onder de gebruiksklasse 33/43 valt. Deze klasse houdt ook in dat de duurzame vloer geschikt is voor commerciële of industriële projecten.

Houdt deze vinyl vloer optimaal duurzaam door achoon te houden met een PVC reiniger. Sterke schoonmaakmiddelen maken de toplaag van de vloer dof. Ondernemers ontvangen 5 jaar fabrieksgarantie en particulieren 20 jaar! Bij afname van deze duurzame vinyl vloer geldt 10 m2.

Stalen bekijken in Breukelen

U bent van harte welkom bij onze showroom. Waar wij stalen van deze milieuvriendelijke PVC vloer van Floer hebben staan. Maak bij voorkeur vooraf een afspraak, zodat we genoeg tijd voor u kan vrijmaken. Onze showroom bevindt zich in Breukelen. Mocht dit te ver zijn, dan kunt ook een deel van het staal bestellen. Dit doet u door op de bovenstaande knop op deze pagina te drukken.

Vakkundige vloerenleggers

Maak gebruik van onze voordelige PVC verlijmd legservice, want het leggen van een plak vinyl vloer is moeilijk. Onze vloerenleggers hebben jarenlang ervaring in het leggen van deze ingewikkelde vloer. Wij zorgen ervoor de ondergrond uiterst vlak komt te staan, daarna verlijmen we ook de vinylstroken. Hierbij gebruiken we kwalitatieve materialen, zoals de Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Vragen betreft vloerdelen?

Bel onze klantenservice als u vragen heeft over vloerdelen. Onze telefonistes staan u graag te woord.