Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC Vloer Waterloopbos Lichtbruin Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
111195265
Gebruiksklasse 33
Warmteweerstand van 0,025 m2 K/W
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_product
floer_bossen_pvc_vloer_waterloopbos_lichtbruin_eiken_2
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_sfeer_2
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_vloer_waterloopbos_lichtbruin_eiken_1
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_sfeer_4
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_detail
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_plak_waterloopbos_lichtbruin_eiken_sfeer
Per m2

35,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor badkamers

  • REACH keurmerk

  • Breedte van 24,1 cm

  • 20 jaar garantie

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Floer Bossen PVC Vloer Waterloopbos Lichtbruin Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Wordt er veel gelopen in uw huis? Neem dan de Floer Bossen PVC Vloer - Waterloopbos Lichtbruin Eiken. Deze plak PVC vloer is geschikt voor ruimtes waar frequent worden bewandeld. Daarnaast is de plak vinyl vloer ook geschikt voor bedrijfspanden. De PVC vloer valt namelijk onder gebruiksklasse 33. Particulieren krijgen 20 jaar fabrieksgarantie en bedrijven 5 jaar. De plak PVC vloer heeft een groot afmeting van 151,6 x 24,1 x 0,25 cm! Deze brede plak PVC vloerdelen zijn afgewerkt met een slijtlaag van 0,55 mm waardoor deze PVC stroken nagenoeg onverwoestbaar zijn. Daarnaast vragen deze PVC vloeren weinig onderhoud. U kunt deze vloerdelen eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Bovendien worden deze vloeren geproduceerd van 100% schoon PVC zonder weekmakers. Minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Hierdoor heeft deze PVC vloer het REACH keurmerk ontvangen.

Zorg bij het verwerken van de Floer Bossen Verlijmd PVC Vloer - Waterloopbos Lichtbruin Eiken dat de ondergrond waar u het PVC gaat verlijmen totaal egaal en vlak is. U kunt de vloerdelen verlijmen op de ondervloer met de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Voor het goed verlijmen van de PVC stroken is een droge en vuilvrije ondervloer vereist. Liever aan onze vloerspecialisten overlaten, maak dan gebruik van onze PVC verlijmd legservice. Heeft u vragen over het verwerken van dit PVC? Neem gerust contact met ons op! We bezorgen onze eco-vriendelijk geproduceerde vloerdelen bovendien GRATIS bij u aan huis!

In het echt komen zien?

Wilt u deze verlijmde PVC vloer of een andere vloerdelen van Floer in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze collega's u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag van deze Floer Bossen PVC - Waterloopbos Lichtbruin Eiken vloerdelen zijn voorzien van een natuurlijke houtstructuur. Deze houtstructuur voelt u ook terug in de slijtlaag. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Dit zorgt voor een natuurgetrouw geheel. De toplaag is bovendien waterbestendig gemaakt waardoor deze stroken ook in de badkamer kunnen worden toegepast. Doordat de PVC vloerdelen uiterst dun zijn geproduceerd is dit dé vloer voor gebruik bij vloerverwarming. Met een warmteweerstand van slechts 0,025 m2 K/W ervaart u maximaal genot van zowel uw vloer als de vloerverwarming. Dankzij de eco-vriendelijke manier van produceren zorgt deze PVC vloer ook nog eens voor een gezond en veilig binnenmilieu.