Logo Gadero
service

Floer Bossen PVC Vloer Wendelbos Licht Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-WBLE
Gemakkelijk schoon te houden
Voldoet aan meerdere milieueisen
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_product
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_sfeer_3
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_perspectief
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_sfeer
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_detail
floer_bossen_pvc_wendelbos_licht_eiken_sfeer_2
Per m2

35,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
151,6 cm
Breedte
24,1 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Verschillende milieukeurmerken

 • Geschikt voor vochtige ruimtes

 • Voelbare houtstructuur

 • 20 jaar garantie

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Houtkleur
Lengte
151,6 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
24,1 cm
Jaren garantie
20 jaar
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Floer Bossen PVC Vloer Wendelbos Licht Eiken 151,6 x 24,1 x 0,25 cm

Met het >Floer Bossen PVC Wendelbos Licht Eiken haalt u een onderhoudsarme vloer die ook nog eens op een rustieke eiken parket vloer lijkt. Deze dryback vinyl vloer bevat namelijk verschillende lichtbruine eiken ontwerpen. Ook is de houtstructuur op de plak vinyl vloerdelen voelbaar. Daarnaast is er een microvelling rondom de planken. Deze V-groef toont de afmeting van de planken in de vloer aan. Waardoor de vinyl vloer een luxe sfeer uitstraalt. De afmeting van de stroken is 151,6 x 24,1 x 0,25 cm.

Dit >brede plak PVC neemt de warmte van de ruimte op zich, waardoor uw voeten warm zullen aanvoelen. Deze brede plak PVC vloer is een ideale combinatie met een vloerverwarming, doordat het een zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W heeft. De lage weerstand houdt in dat de vloer heel snel de warmte van een vloerverwarming doorlaat.

Ecologische PVC vloer

De Bossen> Verlijmde PVC vloeren bestaan merendeels uit een basis van sojaolie en 100% schoon vinyl. Deze materialen maken deze vloeren zeer milieuvriendelijk, duurzaam en flexibel. De opbouw van deze ecologische vinylvloeren zijn door meerdere organisaties onderzocht en kregen de volgende keurmerken:

 • A+ emissielabel;

 • REACH certificaat;

 • CE-keurmerk;

 • Ü-mark;

 • HDP;

 • eco-INSTITUT;

 • GreenGuard;

Ook geschikt voor commercieel of industrieel gebruik

De >Floer Bossen Verlijmd Vinyl vloer Wendelbos Licht Eiken valt onder de> gebruiksklasse 33/43. Deze klasse houdt in dat de plak vinyl vloer gelegd kan worden waar intensief wordt gelopen. De dikke slijtlaag van 0,55 mm geeft de vloer bescherming tegen krassen en slijtage. Deze zeer krasbestendige vinyl vloer wordt met 20 jaar garantie geleverd en ondernemers krijgen 5 jaar. Maak deze vinyl vloer schoon met een >PVC reiniger. Vermijd sterke schoonmaakmiddelen, anders wordt de toplaag van de vloer beschadigd en dof. Bij deze duurzame vinyl vloer geldt een minimale afname van 10 m2.

Kom langs onze showroom

Waar wij stalen van deze milieuvriendelijke PVC vloer van >Floer en andere vloerdelen hebben staan. Daarnaast kunnen onze vloerspecialisten u ook persoonlijke adviezen geven. Onze showroom ligt in >Breukelen. Maak op voorkeur van te voren een afspraak. Kunt u niet naar ons toe komen? Bestel dan een deel van een staal te bestellen. Dit doet u door op de Proefmonster knop, die bovenaan deze pagina staat, te drukken.

Wij kunnen de vloer voor u leggen

Het leggen van een plak PVC vloer is geen doe-het-zelf klusje. Oneffenheden in de bodem moeten eruit gehaald worden, door de ondergrond te egaliseren. Ook moet het verlijmen van de plak vinyl stroken zeer secuur gebruiken. Laat daarom aan onze deskundige vloerenleggers over, door gebruik te maken van de >PVC verlijmd legservice. Gadero gebruikt louter kwalitatieve producten, denk aan de >Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Vragen over vloerdelen?

Bel naar onze> klantenservice, als u vragen heeft over vloeren. Gadero denkt graag met u mee!