Floer Steden Laminaat Oss Onbehandeld Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Oss   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Unieke Onbehandelde eiken look

Adviesprijs
€ 31,45 € 28,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Oss Onbehandeld Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

  • Laminaat klasse 32
  • 24,4 cm extra breed laminaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Luxe 4-zijdige groef

Floer Steden Laminaat Oss Onbehandeld Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Floer laminaat planken Oss met de Onbehandelde Licht Bruine Eiken kleur hebben een morderne en natuurlijke uitstraling. In combinatie met het extra 24,4 cm brede formaat van de vloerdelen haalt u een luxe ogende vloer in huis! De planken zijn voorzien van 20 jaar garantie. Deze garantie kan worden gegeven vanwege de hoge kwaliteit van deze laminaat vloeren. Deze vloeren vallen onder laminaat gebruikersklasse 32 waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. We bezorgen al onze vloeren bovendien GRATIS bij u aan huis!

De toplaag van deze laminaat plank is voorzien van een fraaie houtstructuur. Daarnaast is deze toplaag water- en vuilafstotend waardoor de vloer onderhoudsarm is en u een hoog gebruikersgenot biedt. De toplaag is afgewerkt met een krasbestendige lak. Dit betekent dat deze planken jaren langer goed blijven als bijvoorbeeld het bouwmarkt laminaat. De 8 mm dikke serie van Floer kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Denkt u bij het leggen van een laminaat vloer eraan dat u de vloer legt op een hiervoor geschikte ondervloer.  

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze laminaat Oss onbehandeld eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten ten alle tijden voor u klaar staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij het interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Met het handige VARICLICK bevestigingsysteem is het leggen van dit laminaat zeer eenvoudig en snel te realiseren. Benieuwd hoe u dit laminaat legt? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Mocht u besluiten om dit laminaat niet zelfstandig te willen leggen dan kunt u ook gebruik maken van onze legservice. De planken uit deze serie van het A-merk Floer zijn voorzien van een V-groef. Deze V-groef zorgt voor een extra luxe uitstraling van het laminaat. Voor vragen over 1 van onze vloerdelen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Oss Onbehandeld Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer Product Floer Steden Laminaat Oss Onbehandeld Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer De Blauwe Engel   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Unieke Onbehandelde eiken look Op voorraad
€ 28,30 Per m2 incl. BTW