Filters:

  • V-groef
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Floer Natuur Click PVC Vloer - Topkwaliteit PVC!

In deze categorie vindt u de meest geavanceerde PVC vloeren verkrijgbaar op de huidige markt. Dit is de Floer Click PVC serie. Deze vloeren hebben vele voordelen. Het Click Vinyl is de gemakkelijk te leggen variant van het verlijmde PVC. Deze vloeren zijn zeer flexibel en daardoor minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld laminaat vloeren.

De Floer Natuur Click PVC stroken zijn 100% waterbestendig en van topkwaliteit. Daarnaast zijn deze vloeren beschikbaar in een aantal prachtige designs er zijn zelfs een aantal PVC tegels beschikbaar. De Floer Natuur Rigid Klik PVC Vloer is voorzien van een uiterst krasbestendige toplaag. Deze toplaag is met een dikte van 0,55 mm bestand tegen krassen maar heeft ook een speciale UV-protectielaag. Ondanks de zachte comfortabele Vinyl en PVC lagen is deze vloer ijzersterk en zeer stabiel. De tussenlaag van de vloer bestaat namelijk uit een rigide composiet voorzien van sterke steen mineralen. 

Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Core Click ondervloer.

 

In deze video hierboven ziet u de Natuur PVC vloer van Floer in de kleur Eemland Karamel. Deze click PVC vloerdelen hebben een microvelling. Een microvoeg toont subtiel de maten van de stroken in de vloer aan. Het maakt de vloer sfeervol. Daarnaast geeft de vloer ook een realistische houten uiterlijk. Wilt u de formaten van de planken extra benadrukken? Kies dan voor de Natuur Click PVC vloeren met een 4 V-groef.

De Natuur Click PVC vloeren kunnen zeer eenvoudig gelegd worden. De legwijze van deze click vinyl vloeren is zeer eenvoudig. U klikt de vloerdelen gemakkelijk aan elkaar dankzij het geavanceerde Floer Fastclick systeem.

Deze Klik PVC vloer is 5 mm dik geproduceerd waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. Dit maakt dit Floer Natuur Rigid Core Click PVC ook uitstekend toe te passen in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. 

Belangrijk bij Klik PVC of Vinyl is dat u zorgt voor een geschikte ondervloer. Deze PVC vloerdelen worden net als laminaat zwevend geplaatst op een ondervloer. Gebruik hiervoor de Rigid Click PVC onderlvoer. Bovendien is het Floer Rigide Klik PVC Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+)! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode