Floer Tegel Click PVC Vloer Lemelerberg Lichtgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLLB   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel Click PVC Vloer Lemelerberg Lichtgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Waterbestendig
  • Geluiddempend
  • Natuurlijke stenen structuur

Floer Tegel Click PVC Vloer Lemelerberg Lichtgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Super sterke en stabiele vloerdelen, daar is waar deze Tegel Click PVC vloer voor staat. Dit heeft te maken met het feit dat de vloerdelen van deze Tegelvloer, van het Nederlandse merk Floer bestaat uit steen mineralen. Dit noemen we ook wel Rigid Core. Daarnaast is deze Tegel Click PVC in de Lemelerberg Lichtgrijs uitvoering 100% waterafstotend waardoor de vloer zonder problemen gedweild kan worden. Ook is de vloer uitstekend geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. De vloer heeft namelijk een extreem sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor kan de vloer veel loopgebruik verdragen, Ideaal dus voor een huishouden waarbij de vloer beel te leiden heeft. Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

De Lemelerberg Lichtgrijs tegel heeft rondom een luxe afgewerkte V-groef, Dit wordt ook wel 4-V genoemd. De kleur van de v-groef is nagenoeg gelijk aan dat van het vloeroppervlakte. Hierdoor is de grote plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer. Deze PVC vloer onderscheid zich hiermee van andere PVC vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling.

De vloer in het echt zien?

Natuurlijk is het mogelijk om deze mooie PVC Lemelerberg Lichtgrijs of een andere vloer van het vloerenmerk Floer te komen bekijken. Dit kunt u doen in onze showroom gelegen in Breukelen. Onze voorkeur gaat uit om dit te doen op afspraak, zodat onze vloerspecialisten u meteen kunnen voorzien van advies op maat zonder dat u hoeft te wachten. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u de vloer wel eerst zien voordat u besteld? Dan kunt u via deze pagina een proefmonster aanvragen waardoor u de vloer toch kunt beoordelen op kwaliteit en kleur!

Makkelijk te leggen Click PVC

De Floer Tegel Click PVC vloer is voorzien van een Fastclick klik verbinding. Deze verbinding is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de vinyl-stroken snel te verwerken zijn. De vloer is dus prima zelf te leggen. Neem daarom alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC. Wilt u de vloer toch laten leggen? Dan is dit ook geen probleem! Bestel dan gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Daarnaast kan deze vloer prima geplaatst worden op vloerverwarming. De vloerdelen hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W.

Super mat

Daar waar PVC vloeren vaak een glimmend effect kunnen hebben zijn deze PVC klik vloeren uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende PVC vloer verleden tijd is. Dankzij de supermatte toplaag zijn deze vloeren niet glad en hebben ze een stroef effect wanneer hier over gelopen wordt. Dit geeft een super realistisch beeld en zijn deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte houtpatronen 

Met een plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm in combinatie met levensechte steenpatronen en voelbare natuursteen structuur zorgt deze PVC vloer voor een reëel uiterlijk. De vloerdelen worden worden eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label. Dit staat voor een zeer lage emissiewaarde. De atmosfeer in uw huis wordt hierdoor niet aangetast. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel Click PVC Vloer Lemelerberg Lichtgrijs product Floer Tegel Click PVC Vloer Lemelerberg Lichtgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. BTW