Floer Natuur Click PVC Vloer Heuvelrug Naturel 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLHN   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Natuur Click PVC Vloer Heuvelrug Naturel 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Extra Brede planken
  • Waterbestendig
  • Makkelijk te plaatsen
  • Onderhoudsvriendelijk

Floer Natuur Click PVC Vloer Heuvelrug Naturel 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De zeer eenvoudig te plaatsten Floer Natuur Click PVC vloer in de Heuvelrug Naturel uitvoering van het Nederlandse merk Floer maakt je huiskamer helemaal af. De vloer bestaat uit steen mineralen wat we ook wel Rigid Core noemen. Dit zorgt er voor dat de vloerdelen extreem stabiel zijn. Daarnaast is deze vloer 100% waterproof waardoor u de vloer zonder problemen kunt dwijlen. De vloer heeft een slijtlaag van 0,55 mm, wat ervoor zorgt dat de vloer uitstekend geschikt is voor actief en veel loopgebruik. De Floer Natuur Click PVC vloer is daarom ook voor industrieel en commerciële uiteinden te gebruik. Daarnaast is deze klik vloer onderhoudsarm, ideaal voor bijvoorbeeld een gezin waarbij de vloer veel te verduren heeft. Standaard wordt deze vloer geleverd met een fabrieksgarantie van 20 jaar! LET OP: Deze garantie geldt alleen als de vloer gelegd wordt op de bijbehorende Floer Natuur Click PVC ondervloer. 

De vloer komen bezichtigen?

Wij snappen dat je een vloer niet zomaar koopt zonder deze te hebben gezien in het echt. Daarom is het mogelijk om deze klik PVC Heuvelrug Naturel te komen bekijken in onze showroom Breukelen. Onze voorkeur gaat uit om dit op afspraak te doen, zodat één van onze vloer specialisten u direct te woord kan staan zonder dat u hoeft te wachten. Heeft u geen tijd om in onze showroom langs te komen, geen probleem! Via deze pagina bestelt u gemakkelijk een proefmonster. Op deze manier krijgt u toch een goed beeld van de kleur en kwaliteit van de vloer. Daarnaast kunt u het proefmonster meteen vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels.

Makkelijk te leggen Click PVC

Eenvoudig zelf te leggen is deze PVC vloer zeker! Dit heeft te maken dat de Click PVC vloer (van het Nederlandse merk Floer) is voorzien van een sterke en gebruiksvriendelijke FastClick klik verbinding. Deze FastClick klik-verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen super makkelijk aan elkaar te klikken zijn. Laat u de vloer toch liever leggen door een ervaren parketteur, dan kunt u een Legservice gemakkelijk mee bestellen via de webshop. Het leggen van deze vloer op een vloerverwarming is geen probleem. De vloer heeft namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. Waardoor de vloer uitstekend geschikt hiervoor is. Gaat u toch de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC.  

Levensechte houtpatronen 

De voelbare en levensechte houtpatronen van de Heuvelrug Naturel PVC click vloer zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Dit in combinatie met de lange en brede plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm zorgt voor een robuuste en landelijke uitstraling. Ook is deze vloer voorzien van een A+ label. Dit houdt in dat de vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd worden, waardoor de vloer een zeer lage emissiewaarde heeft. Dit zorgt er ook voor dat de vloer de atmosfeer in huis niet kan aantasten. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 

Super mat

De Floer Natuur Click PVC Heuvelrug Naturel vloer is uitgevoerd met een zeer matte toplaag. Een PVC vloer met een glimmend effect is door deze vloer verleden tijd! De matte toplaag zorgt er ook voor dat de vloerdelen niet glad zijn, en een stroef effect hebben wanneer hierover gelopen wordt. Al deze dingen samen resulteert in een super realistisch beeld, waardoor deze PVC vloer bijna niet te onderscheiden is van een echt eiken parket vloer.

Voorzien van luxe V-Groef

De Click vinyl collectie brengt het beste van PVC in oogstrelende hout en stenen designs. Met rondom een luxe V-groef is de plankafmeting (151.1 x 22.9 x 0.5 cm) van de Heuvelrug Naturel goed zichtbaar. De kleur van deze strak afgewerkte V-groef is vrijwel gelijk aan die van het vloeroppervlak, dit zorgt voor een mooi strak eindresultaat. De Floer Natuur Click PVC collectie onderscheid zich met deze V-groef (4-V) in tegenstelling tot andere PVC vloeren die afgewerkt zijn met een micro-velling. Dit maakt de Click PVC zo uniek en zeer populair.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Natuur Click PVC Vloer Heuvelrug Naturel 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Product Floer Natuur Click PVC Vloer Heuvelrug Naturel 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren
€ 42,70 Per stuk incl. BTW