Floer Natuur Click PVC Vloer Hogeland Lichtgrijs 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLHL   |   Zeer stabiel product   |   Waterbestendig

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Natuur Click PVC Vloer Hogeland Lichtgrijs 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Geluiddempend
  • Natuur Eiken design
  • Makkelijk te plaatsen
  • Sterke slijtlaag

Floer Natuur Click PVC Vloer Hogeland Lichtgrijs 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De Floer Natuur Click PVC vloer in de kleur Hogeland Lichtgrijs bestaat uit steen mineralen, ook wel Rigid Core genoemd. Hierdoor zijn de vloerdelen van deze vloer super stabiel, en eenvoudig zelf te leggen. Daarnaast is de vloer van het Nederlandse merk Floer 100% waterproef waardoor deze zonder problemen gedweild kan worden! Ook het morsen van een glas drinken kan dus geen kwaad. De vloer is zeer geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. Dit komt door de zeer sterke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm. Ook is deze vloer onderhoudsarm en daarom ideaal voor een actief gezin waarbij de vloer veel te verduren heeft. Standaard wordt de vloer geleverd met een fabrieksgarantie van 20 jaar! LET OP: Deze fabrieksgarantie geldt enkel wanneer de vloer gelegd wordt met de bijbehorende Floer Rigid PVC ondervloer. 

Voorzien van luxe V-Groef

Met een luxe V-groef rondom de gehele plank (4-V) brengt deze vloer het beste van PVC klik in oogstrelende houten en stenen designs samen. Hiermee onderscheid deze vloer zich in tegenstelling tot andere PVC vloeren die zijn afgewerkte met een zo gehete micro-velling. Omdat de PVC Click vinyl vloer uitgevoerd in de kleur Hogeland Lichtgrijs voorzien is van een diepe V-groef, is de extra lange en brede plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm goed zichtbaar. De kleur van de luxe V-groef is bijna gelijk aan het vloeroppervlak wat zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Ook komt de plankafmeting goed tot haar recht in de totale vloeroppervlakte.

In het echt komen bekijken?

Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken voordat u deze besteld? Kom dan een keer langs in onze showroom Breukelen. Hier kunt u de klik PVC Hogeland Lichtgrijs of een andere vloer van het merk Floer bewonderen. Doe dit bij voorkeur het liefst op afspraak, zodat onze vloer specialisten u meteen kunnen voorzien van advies, en u niet hoeft te wachten. Geen tijd om langs te komen in onze showroom, geen probleem! Bestel dan via deze pagina een proefmonster, zodat u toch een goede indruk krijgt van de vloer. Daarnaast kunt u met dit proefmonster de vloer thuis vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels.

Makkelijk te leggen Click PVC

Door de gebruiksvriendelijke FastClick klik-verbinding zijn de PVC vloerdelen eenvoudig te leggen. Hierdoor is de vloer snel en gemakkelijk te verwerken. Ziet u het toch niet zitten om de vloer zelf te leggen? Bestel dan de Legservice voor click vloeren gemakkelijk mee via de webshop. Het leggen op vloerverwarming is voor deze vloer geen probleem! De Floer Natuur Click PVC vinyl vloeren van het merk Floer hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W, waardoor de vloer makkelijk warmte doorlaat.

Super mat

Daar waar zowel verlijmde als click PVC vloeren vaak een glimmend effect kunnen hebben zijn deze PVC klik vloeren uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende PVC vloer verleden tijd is. Dankzij de supermatte toplaag zijn deze vloeren niet glad en hebben ze een stroef effect wanneer hier over gelopen wordt. Dit geeft een super realistisch beeld en zijn deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte houtpatronen 

De levensechte houtpatronen van de Hogeland Lichtgrijs in combinatie met de voelbare hout structuren zorgt voor een erg reëel uiterlijk en loopgevoel. De lange en brede planken met een afmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm dragen bij aan een robuust en landelijke uitstraling. Bovendien worden deze vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label verkregen wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zorgt er ook voor dat de vloer de atmosfeer in huis niet kan aantasten. Gaat u toch de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Natuur Click PVC Vloer Hogeland Lichtgrijs 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Product Floer Natuur Click PVC Vloer Hogeland Lichtgrijs 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Zeer stabiel product   |   Waterbestendig Op voorraad
€ 42,70 Per stuk incl. BTW