Floer ComfyClick PVC Vloer Hondsrug Crème 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVME   |   Creëert zacht loopgeluid en warme voeten   |   Ultra stabiel dankzij unieke plakopbouw

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick PVC Vloer Hondsrug Crème 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Onderhoudsvriendelijke vloerdelen
  • 20 jaar garantie
  • Voelbare 3D houtstructuur
  • Eenvoudig te leggen dankzij geavanceerde FastClick klik verbinding

Floer ComfyClick PVC Vloer Hondsrug Crème 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Onze prachtige Click PVC vloeren zijn een goed alternatief voor echt hout, ze komen van het merk Floer. De Hondsrug Crème Klik PVC bestaat uit steen mineralen, ook wel Rigid Core genoemd waardoor de vloerdelen tegen bijna alle omstandigheden bestand zijn. Deze uitvoering geeft ook een fantastische grey-wash look! De PVC vloeren zijn speciaal en weet u ook waarom? Ze zijn 100% waterafstotend, stel eens voor dat u een vaas om gooit. Dan gebeurd er helemaal niets met de PVC vloer. Er is nog iets speciaals aan deze Klik-vloeren, er kan namelijk veel op gelopen worden. Kan dit niet bij elke vloer? Nee! Maar het Comfy Click PVC van Floer dankzij een sterke slijtlaag van 0,55 mm. Dat zorgt er voor dat u bijvoorbeeld met een bureaustoel geen extra mat hoeft te gebruiken. Dit maakt de vloer geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. U krijgt 20 jaar fabrieksgarantie op deze prachtige PVC klik-vloer. Let op: Deze fabrieksgarantie geldt wel alleen als u de bijbehorende ComfyClick ondervloer gebruikt als basis.

Voorzien van luxe MV-Groef

De ComfyClick Hondsrug Crème Klik PVC is voorzien van Micro Velling, de zogenoemde MV-groef. Dit zorgt voor een strak resultaat, maar ook voor prachtige stenen en houten patronen! Het is tekenend voor deze super moderne houtvervangende vloer.

De vloer in het echt zien?

U wilt de Klik-vloer in het echt zien? Dat kan allemaal, wij hebben namelijk een showroom in Breukelen. U kunt daar ook al onze andere vloeren zien van het merk Floer. Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken? Geen probleem, u kunt ook proefmonsters aanvragen. U kunt dan op uw gemak thuis bekijken welke het beste past bij uw interieur.

Makkelijk te leggen Click PVC

Onze PVC klik-vloer zijn echt kinderspel qua leggen van de vloerdelen, dit komt omdat ze een Fastclick klik-verbinding hebben. Dit maakt het gebruiksvriendelijk en snel te verwerken. Heeft u een drukke agenda en geen tijd om de vloeren te leggen? Maak dan gebruik van onze Legservice. U bestelt dit eenvoudig via onze website. Heeft u vloerverwarming? Geen stress, deze vloeren hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W

Super mat

De Floer PVC klik vloeren zijn super mat, uitglijden is geen mogelijkheid. Super comfortabel, niet alleen voor u maar ook voor uw huisdieren. Ook het design heeft een luxe mat effect. Het geeft daarnaast ook een mooi beeld van de klik-vloer. De vloer is zelfs te vergelijken met een echte parket vloer.

Levensechte houtpatronen 

De klik-pvc heeft een waarneembare structuur in de planken, ze zijn voorzien van levensechte patronen. Het geeft een natuurgetrouw uiterlijk en zal bijdragen aan een robuust en landelijke sfeer. Dit komt door de lange en brede afmeting van de planken. Deze klik-pvc wordt eco-vriendelijk ontwikkeld en is voorzien van het A+ label. Dit betekent een zeer lage emissiewaarde. Gaat u de Klik PVC vloer zelf leggen? Dan hebben wij instructies op onze website voor het leggen van laminaat & PVC. Heeft u verder nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met de Gadero Klantenservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Comfy Click PVC Vloer Hondsrug Crème Product Floer ComfyClick PVC Vloer Hondsrug Crème 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Creëert zacht loopgeluid en warme voeten   |   Ultra stabiel dankzij unieke plakopbouw Ruim op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u