Floer Natuur Click PVC Vloer Biesbosch Beige 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVSG   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren

Voor- en nadelen van Floer Natuur Click PVC Vloer Biesbosch Beige 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Zacht en comfortabel aan voeten
  • Voelbare 3D houtstructuur en authentiek design
  • Zeer eenvoudig te plaatsen met Fastclick
  • IJzersterke slijtlaag van 0,55 mm

Floer Natuur Click PVC Vloer Biesbosch Beige 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Het Floer Natuur Click PVC in de Biesbosch Beige uitvoering van het Nederlandse merk Floer is een zeer eenvoudig te plaatsen Klik PVC vloer. Daarnaast bestaat deze vloer uit steen mineralen, ook wel Rigid Core genoemd, waardoor de vloerdelen super stabiel zijn. Bovendien zijn deze PVC vloeren 100% waterafstotend waardoor deze vloeren zonder problemen gedweild kan worden. Een gemorst glas drinken is dus geen probleem. De sterke slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze vloeren actief en veel loopgebruik kunnen verdragen. Daarom zijn deze vloeren zelfs te gebruiken voor commercieel en industrieel gebruik. Het onderhoudsarme karakter is ideaal voor actieve gezinnen waar de vloer veel te verduren heeft. Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Floer Click PVC ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

Deze collectie brengt het beste van Click PVC in oogstrelende houten en stenen designs. Daarnaast is deze Floer Click PVC Biesbosch Beige voorzien van een luxe V-groef rondom, ook wel 4-V genoemd. De subtiele kleur van de v-groef is vrijwel gelijk aan het vloeroppervlak waardoor de plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm goed zichtbaar wordt in de uiteindelijke vloer. Daar de meeste PVC stroken zijn afgewerkt met een micro-velling onderscheid deze vloer zich van de rest met een diepe en duidelijk zichtbare v-groef. 

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze click PVC Biesbosch Beige of een andere vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, en toplaag en details van de vloer!

Makkelijk te leggen Click PVC

Zoals eerder genoemd zijn de Click Vinyl vloerdelen eenvoudig te leggen, dit komt voornamelijk door de sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick klik-verbinding. Hierdoor zijn deze klik-vinyl stroken erg snel te verwerken. Liever deze PVC klik vloer laten leggen? Bestel dan gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Worden deze vloeren geplaatst op een vloerverwarming? Geen enkel probleem, deze vloeren hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W

Super mat

Daar waar Klik PVC vloeren vaak een glimmend effect kunnen hebben zijn deze PVC klik vloeren uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende PVC vloer verleden tijd is. Dankzij de supermatte toplaag zijn deze vloeren niet glad en hebben ze een stroef effect wanneer hier over gelopen wordt. Dit geeft een super realistisch beeld en zijn deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte houtpatronen 

De levensechte houtpatronen van de Floer Natuur Click PVC Biesbosch Beige in combinatie met de voelbare hout structuur zorgt voor een erg reëel uiterlijk. De lange en brede planken met een afmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm dragen bij aan een robuust en landelijk uiterlijk. Bovendien worden deze vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label verkregen wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zorgt er ook voor dat de vloer de atmosfeer in huis niet kan aantasten. Gaat u toch de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam!


Vragen & antwoorden over dit product

Ik heb 110 m2 nodig, geen idee hoeveel pakken ik dan moet bestellen. Wilt u me daarbij helpen?

U kunt bij ons gewoon het aantal benodigde m2 bestellen in onze webshop. Wij ronden het door u bestelde m2 dan in uw voordeel af naar pakeenheden. Houdt u bij het bestellen van de vloerdelen wel rekening met 10% snijverlies bovenop het berekende vloeroppervlak.  Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat u voldoende vloerdelen in huis haalt.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Click PVC Vloer Biesbosch Beige Product Click 151.1 x 22.9 x 0.5 cm PVC Floer Natuur Click PVC Vloer Biesbosch Beige 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. BTW