Logo Gadero
service

Floer Natuur Click PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Productnummer
FL3007-CLVSJE
Voelbare houtstructuur
20 jaar garantie
floer_comfy_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_product
floer_comfy_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_sfeer_1
floer_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_sfeer_10
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_kinderkamer
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_7
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_4
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_6
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_5
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_2
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld
floer_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_sfeer_9
floer_comfy_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_groot_1
floer_comfy_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_perspectief_1
floer_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_sfeer_11
floer_comfyclick_pvc_veluwe_onbehandeld_detail_1
floer_comfy_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_front_1
floer_natuur_click_pvc_vloer_veluwe_onbehandeld_3
Per m2

40,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
151,1 cm
Breedte
22,9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer gemakkelijk te leggen dankzij Fastclick

  • Extreem kras- en waterbestendig

  • Extreem stabiel mineraal kern

  • Voelbare houtstructuren met een uniek design

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Beige
Lengte
151,1 cm
Dikte
0,5 cm
Breedte
22,9 cm
Jaren garantie
20 i.c.m. Floer Rigid Click PVC Ondervloer
Patroon
Extra breed
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Floer Natuur Click PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Het Rigid Click PVC van het Nederlandse vloeren merk Floer in de Veluwe Onbehandeld kleur is een PVC vloer die zeer eenvoudig te leggen is. Daarnaast bestaat deze vloer uit steen mineralen, dit wordt ook wel Rigid Core genoemd, daardoor zijn de vloerdelen extra sterk! Deze Click Vinyl vloeren zijn 100% waterafstotend, u kunt deze daarom zonder problemen dweilen. Hierdoor zijn deze Klik Vinyl vloeren erg makkelijk in onderhoudt. Deze Click PVC vloeren zijn zo sterk dat ze veel kunnen verdragen. Ze hebben namelijk een zeer sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor is de vloer zelfs geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. Deze vloer is dan ook zeker geschikt voor gezinnen waar de Floer Natuur Click PVC vloer veel te verduren heeft. Er wordt maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze vloeren! Let wel op dat u alleen aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie bij plaatsing in combinatie met de Floer Click PVC ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

Deze Click PVC collectie brengt het beste in fantastische houten en stenen motieven. De planken zijn geproduceerd uit een unieke afmeting. Met extra lange planken van 151.1 cm en een breedte van 22.9 cm wordt er een luxe oppervlak gelegd. De Click PVC vloer heeft een dikte van 0.5 cm. De unieke afmeting wordt nog eens onderstreept doordat de Floer Natuur Click PVC serie is voorzien van 4-V groef, dat betekent dat het is voorzien van luxe V-groef aan alle zijden van de plank. De fijne kleur van de v-groef is goed zichtbaar want deze is meekleurend met het vloeroppervlak. Deze Floer Natuur Click PVC onderscheid zich ook van de meeste PVC stroken die met een micro-velling zijn afgewerkt. De Klik Vinyl in Onbehandelde kleur heeft dus een mooie diepe en duidelijk zichtbare v-groef.

De vloer komen bezichtigen?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze Click PVC, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur. U krijgt zo een beter beeld van de vloer. U kunt daarnaast de Klik PVC vloer ook bezichtigen in het groot bij onze showroom te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zo dat een van hen u gelijk kan helpen!

Makkelijk te leggen Click PVC

Deze Click PVC vloeren zijn zeer eenvoudig te leggen, dit komt omdat ze erg gebruiksvriendelijk en stabiel zijn en ook nog eens snel te leggen door de Fastclick klik-verbinding. Heeft u geen mogelijkheid met het leggen van de Klik PVC vloer? Dan kunt u gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren bestellen via de webshop. Wilt u deze vloer combineren met vloerverwarming? Dat is geen punt, deze vloeren hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W.

Super mat

Een van de specialiteiten is dat de Floer Natuur Click PVC serie bestaat uit supermatte toplagen. Dat betekent dat ze niet glad zijn en een ruw effect hebben wanneer hier over heen wordt gelopen. Ze hebben daarbij ook geen glanzende uitwerking en zijn uitgevoerd met een matte toplaag. Een glimmende PVC vloer is dus geschiedenis! De klik vloeren zijn qua design nauwelijks onderscheiden van een echte lamel parket vloer.

Levensechte houtpatronen

Deze PVC Click vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd, dat kunt u voelen door de voelbare hout structuur. Dit zorgt voor een werkelijk uiterlijk van houtpatronen. De Veluwe Onbehandeld PVC klik vloeren hebben dan ook een A+ label, wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zal uw klimaat in huis niet aantasten. Wilt u de vloer zelf gaan leggen, dan kunt een kijkje nemen bij de instructies voor het leggen van leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero Klantenteam.