Floer ComfyClick PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVTBG   |   20 jaar garantie   |   Eenvoudig te plaatsen dankzij FastClick verbinding

€ 39,95 € 35,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming dankzij slechts 0,039 K/W!
  • Ultra stabiel vloeroppervlak dankzij unieke opbouw
  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Voelbare stenen structuur

Floer ComfyClick PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Het ComfyClick in de Tankeberg Leemgrijs uitvoering van het Nederlandse merk Floer is een zeer eenvoudig te plaatsen PVC vloer. Daarnaast bestaat deze vloer uit steen mineralen, ook wel Rigid Core genoemd, waardoor de vloerdelen super stabiel zijn. Bovendien zijn deze Tegel Klik PVC vloeren 100% waterafstotend waardoor deze vloeren zonder problemen gedweild kan worden. Een gemorst glas drinken is dus geen probleem. De sterke slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze vloeren actief en veel loopgebruik kunnen verdragen. Daarom zijn deze vloeren zelfs te gebruiken voor commercieel en industrieel gebruik. Het onderhoudsarme karakter is ideaal voor actieve gezinnen waar de vloer veel te verduren heeft. Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende ComfyClick ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

Deze collectie brengt het beste van PVC in oogstrelende houten en stenen dessins. Daarnaast is deze ComfyClick Tankeberg Leemgrijs voorzien van een luxe V-groef rondom, ook wel 4-V genoemd. De subtiele kleur van de v-groef is vrijwel gelijk aan het vloeroppervlak waardoor de plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed zichtbaar wordt in de uiteindelijke vloer. Daar de meeste PVC stroken zijn afgewerkt met een micro-velling onderscheid deze vloer zich van de rest met een diepe en duidelijk zichtbare v-groef. 

Deze vloer in het echt zien?

Wilt u deze click PVC Tankenberg Leemgrijs of een andere vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze specialisten u direct kan helpen zonder dat u in de rij hoeft te staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels en zodat u een beter beeld krijgt bij de kleur van de vloer.

Makkelijk te leggen Click PVC

Zoals eerder genoemd zijn de PVC vloerdelen eenvoudig te leggen, dit komt voornamelijk door de sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick klik-verbinding. Hierdoor zijn deze klik-vinyl stroken erg snel te verwerken. Liever deze PVC klik tegel vloer laten leggen? Bestel dan gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Worden deze vloeren geplaatst op een vloerverwarming? Geen enkel probleem, deze vloeren hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W

Super mat

Daar waar PVC vloeren vaak een glimmend effect kunnen hebben zijn deze Tegel PVC klik vloeren uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende Click Vinyl vloer verleden tijd is. Dankzij de supermatte toplaag zijn deze vloeren niet glad en hebben ze een stroef effect wanneer hier over gelopen wordt. Dit geeft een super realistisch beeld en zijn deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte steenpatronen 

De levensechte steenpatronen van de Tankeberg Leemgrijs tegel in combinatie met de voelbare steen structuur zorgt voor een erg reëel uiterlijk. De lange en brede stroken met een afmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm dragen bij aan een robuust en natuurgetrouw uiterlijk. Bovendien worden deze vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label verkregen wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zorgt er ook voor dat de vloer de atmosfeer in huis niet kan aantasten. Gaat u toch de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer ComfyClick PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs productFloer ComfyClick PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   20 jaar garantie   |   Eenvoudig te plaatsen dankzij FastClick verbinding Ruim op voorraad
€ 39,95 € 35,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u