Floer Tegel Click PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVTBG   |   20 jaar garantie   |   Eenvoudig te plaatsen dankzij FastClick verbinding

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel Click PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming dankzij slechts 0,039 K/W!
  • Ultra stabiel vloeroppervlak dankzij unieke opbouw
  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Voelbare stenen structuur

Floer Tegel Click PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De Tegel Click PVC vloer van het Nederlandse vloeren merk Floer in de uitvoering Tankenberg Leemgrijs is een zeer eenvoudig te plaatsen vloer. De vloer bestaat uit steen mineralen, dit noemen we ook wel Rigid Core. Omdat deze vloer bestaat uit steen mineralen zijn de vloerdelen super stabiel. Ook heeft deze vloer een slijtlaag van 0,55 mm waardoor deze Tegel klik PVC vloer veel loopgebruik kan verdragen. De slijtlaag is zelfs zo sterk dat deze vloer ook prima gebruikt kan worden voor commercieel en industrieel gebruik! Met een onderhoudsarm karakter is de vloer ideaal voor een actief gezin waar de vloer veel te verduren heeft. Daarnaast is de vloer 100% waterafstotend, waardoor het dweilen van de vloer geen probleem is! Standaard wordt de Tegel PVC vloer geleverd met 20 jaar fabrieksgarantie! LET OP: Deze fabrieksgarantie is alleen van toepassing als de vloer wordt gelegd op de bijbehorende Tegel Click ondervloer. 

Voorzien van luxe V-Groef

Met rondom een luxe v-groef, ook wel 4-V genoemd komt de plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed tot zijn recht. De v-groef is strak afgewerkt in een kleur die na genoeg gelijk is aan die van het vloeroppervlak. Deze Tegel Click Tankenberg Leemgrijs vinyl Tegel vloer onderscheid zich van andere PVC vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling. De afmeting van de PVC Tegel is dus goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. 

Deze vloer in het echt zien?

De Tegel Click Tankenberg Leemgrijs PVC Tegel, of een andere vloer van het Nederlandse vloeren merk Floer kunt u bij ons in de showroom gelegen in Breukelen komen bekijken. Onze voorkeur gaat uit om dit op afspraak te doen, zodat u niet hoeft te wachten om geholpen te worden. Woont u niet in de buurt van Breukelen, of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, geen probleem! Via deze pagina bestelt u makkelijk een proefmonster. Wij sturen dan een stuk staal zodat u toch de kleur, kwaliteit en de structuur van de vloer in het echt kan beoordelen.

Makkelijk te leggen Click PVC

Zoals eerder genoemd zijn de vinyl vloerdelen eenvoudig te leggen. De Tegel Click Tegel PVC vloeren zijn namelijk voorzien van een FastClick klik-verbinding waardoor de vinyl stroken snel te verwerken zijn. Laat u de vloer toch liever leggen? Bestel dan de Legservice voor klik vloeren mee via de webshop. Tevens kunt u deze vloer zonder problemen plaatsen op vloerverwarming. De vloer heeft namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. Gaat u toch de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC.

Super mat

Deze Tegel PVC klik vloer is uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende Click Vinyl vloer verleden tijd is. Door de matte toplaag is de vloer niet glad en heeft het een stroef effect wanneer hierover gelopen wordt. De Tegel PVC vloer is dus bijna niet te onderscheiden van een echt eiken parket vloer!

Levensechte steenpatronen 

De Tankenberg Leemgrijs PVC tegel heeft een reële uitstraling. Dit komt door de voelbare steen structuur in combinatie met de levensechte steenpatronen. De lange en brede stroken met een afmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm dragen bij aan een robuust en natuurgetrouw uiterlijk. Daarnaast heeft deze vloer een A+ label! Dit houdt in dat de vloerdelen een zeer lage emissiewaarde hebben. Dit zorgt ervoor dat de vloer de atmosfeer niet aantast. De tegel PVC vloer heeft dit label gekregen omdat de vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd worden. Heeft u nog vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel Click PVC vloer Tankenberg Leemgrijs Product Floer Tegel Click PVC Vloer Tankenberg Leemgrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   20 jaar garantie   |   Eenvoudig te plaatsen dankzij FastClick verbinding Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. BTW