Floer Tegel Click PVC Vloer Hasseberg Antraciet 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLHA   |   Geschikt voor vloerverwarming (slechts 0,039 K/W!)   |   Uitstekend toepasbaar in badkamer en keuken

Voor- en nadelen van Floer Tegel Click PVC Vloer Hasseberg Antraciet 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

  • 100% waterbestendig
  • Unieke steen structuur
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Waterbestendig

Floer Tegel Click PVC Vloer Hasseberg Antraciet 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De Hasseberg Antraciet van het Nederlandse vloeren merk Floer is een zeer eenvoudig te plaatsen vloer. De vloer is super stabiel, dit komt omdat de vloerdelen bestaan uit steen mineralen. Dit noemen we ook wel Rigid Core. Daarnaast heeft deze Click PVC vloer een extreem sterke slijtlaag van 0,55 mm. Deze slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer zonder problemen veel loopgebruik kan verdragen. De slijtlaag is zelfs zo sterk dat de vloer ook uitstekend gebruikt kan worden voor commercieel en industrieel doeleinden. Ook zijn de vloerdelen 100% waterafstotend waardoor de vloer zonder problemen gedweild worden. Met een onderhoudsarm karakter is de vloer ideaal voor een gezin waarbij de vloer veel te leiden heeft. Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click ondervloer.

Makkelijk te leggen Click PVC

Omdat de vloerdelen van de Hasseberg Antraciet zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke Fastclick klik verbinding, zijn de vloerdelen makkelijk te verwerken. Laat u toch liever de vloer leggen door een specialist op het gebied van vloeren leggen? Bestel dan gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Daarnaast is het geen probleem om deze vloer op vloerverwarming te plaatsen. De vloer heeft namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. Gaat u toch de vloer wel zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC.

Voorzien van luxe V-Groef

Deze Tegel Click PVC Hasseberg Antraciet is voorzien van een luxe V-groef rondom de gehele plank, ook wel 4-V genoemd. De kleur van de V-groef en het vloeroppervlak zijn nagenoeg gelijk aan elkaar, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is de plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed zichtbaar door de v-groef. De plankafmeting is dus goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer. De Click PVC Hasseberg Antraciet onderscheid zich van andere PVC vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling, dit maakt deze PVC uniek in zijn soort. 

De vloer komen bezichtigen?

De Hasseberg Antraciet PVC vloer kunt u komen bekijken in onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak! Onze vloerspecialist heeft dan meteen tijd voor uw waardoor u niet hoeft te wachten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u altijd een proefmonster aanvragen via deze pagina zodat u de vloer alsnog kunt beoordelen op kleur en kwaliteit. 

Super mat

De meeste vinyl vloeren zijn voorzien van een glimmend effect. Deze vinyl klik vloer is uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende PVC vloer verleden tijd is! De matte toplaag zorgt er tevens voor dat de vloer niet glad is en een stroef effect heeft wanneer hierover gelopen wordt. Dit samen zorgt voor een realistisch beeld en daardoor is deze vloer nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte steenpatronen 

Met de levensechte steenpatronen en de voelbare steen structuur heeft de Hasseberg Antraciet PVC vloer een reëel uitstraling. Daarnaast heeft de PVC vloer een robuust en landelijke uitstraling. Dit komt mede door de goed zichtbare plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm. Bovendien worden deze vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label verkregen wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zorgt er ook voor dat de vloer de atmosfeer in huis niet kan aantasten. Heeft u nog vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel Click PVC Hasseberg Antraciet vloer product web Floer Tegel Click PVC Vloer Hasseberg Antraciet 91.4 x 45.7 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Geschikt voor vloerverwarming (slechts 0,039 K/W!)   |   Uitstekend toepasbaar in badkamer en keuken Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. BTW