Floer ComfyClick PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVTE   |   Zachte en comfortabel vloeroppervlak   |   100% waterbestendig

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • 20 jaar garantie
  • Ultra lage warmteweerstand van 0,039 K/W!
  • Voelbare houtstructuur
  • Gemakkelijk te leggen dankzij FastClick

Floer ComfyClick PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De ComfyClick Onlanden Gerookte PVC uitvoering van het merk Floer is een makkelijk zelf te plaatsen klik vloer. De bodemplaat van deze vloer bestaat uit steen mineralen (dit noemen we ook wel Rigid Core). Dit zorgt voor zeer stabiele vloerdelen. Daarnaast kunt u de Comfy Click PVC vloer zonder problemen dweilen, omdat de vloer 100% waterafstotend is. De vloer is dan ook erg makkelijk in onderhoud. Ook hoeft u zich daarom geen zorgen te maken wanneer u perongeluk een glas drinken morst. Door de sterke slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer bestand tegen veel loopgebruik. Een commercieel of industrieel gebruik is daarom geen enkel probleem voor deze ComfyClick PVC vloer. Daarnaast is de vloer onderhoudsarm, ideaal voor een actief gezin waar de vloer veel te verduren heeft. Standaard wordt de vloer geleverd met een fabrieksgarantie van 20 jaar! LET OP: De fabrieksgarantie is alleen geldig i.c.m. de bijbehorende Comfy Click ondervloer. 

Voorzien van luxe V-Groef

De Onlanden Gerookte PVC click vinyl vloer is rondom voorzien van een luxe en diepe V-groef, ook wel bekend als 4-V. Deze PVC vloer onderscheid zich hiermee in tegenstelling tot andere PVC click vloeren die afgewerkt zijn met een micro-velling. Het vloeroppervlak en de V-groef zijn in kleur nagenoeg gelijk aan elkaar, waardoor de lengte van de plank (151.1 x 22.9 x 0.5 cm) goed tot zijn recht komt.

De vloer in het echt beleven?

Wilt u deze Onlanden gerookt PVC vloer liever in het echt komen bekijken, of deze vergelijken met één van de vele andere vloeren van het Nederlandse merk Floer? dat kan! We hebben een uitgebreide showroom in Breukelen. Onze voorkeur gaat uit om online een afspraak te maken, zodat één van onze vloerspecialisten u meteen kan voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefmonster aan te vragen via deze pagina. Met dit proefmonster krijgt u meteen een goed beeld van de vloer in combinatie met uw meubels.  

Makkelijk te leggen Click PVC

Door de sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick click-verbinding is de PVC vloer eenvoudig zelf te leggen. Mocht u het toch niet zien zitten om de vloer zelf te leggen, dan kunt u de Legservice voor klik vloeren gemakkelijk mee bestellen via de webshop. Heeft u thuis vloerverwarming? Geen zorgen want met een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W laat de vloer gemakkelijk warmte door.

Super mat

De Onlanden Gerookt PVC vloer heeft een matte toplaag in tegenstelling tot vele andere PVC vloeren. Hierdoor is een glimmend effect verleden tijd! Dankzij de matte toplaag is de vloer niet glad, en heeft het een zeer stroef effect wanneer u over de vloer loopt. Door dit stroeve effect is deze PVC vloer amper te onderscheiden van een echt eiken parket vloer. 

Levensechte houtpatronen 

Levensechte houtpatronen met voelbare hout structuren zorgen voor een echt uiterlijk. Dit in combinatie met een plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm zorgt voor een robuust en landelijke uitstraling. Ook is de Onlanden Gerookt PVC vloer voorzien van een A+ label. Dit houdt in dat de vloer eco-vriendelijk geproduceerd wordt met een zeer lage emissiewaarde. De atmosfeer in uw huis zal dus niet worden aangetast door de vloer. Heeft u de keuze gemaakt om de vloer zelf te gaan leggen, neem dan alvast onze instructies door voor het leggen van laminaat & PVC voor het beste leg resultaat. Mocht u toch nog vragen hebben over de vloer, of het leggen hiervan? Neem dan gerust contact op met het Gadero klantenteam!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Comfy Click PVC Vloer Onlanden Gerookt Product Floer ComfyClick PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Zachte en comfortabel vloeroppervlak   |   100% waterbestendig Ruim op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u