Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank Vloer Grauw Grijsbruin Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-GAS
Slechts 025 m2K/W warmteweerstand!
Ondersteund een gezond binnenmilieu
floer_dorpen_pvc_grootegast_grauw_eiken_product
floer_dorpen_pvc_grootegast_grauw_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_grootegast_grauw_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_grootegast_grauw_eiken_front
floer_dorpen_pvc_grootegast_grauw_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voelbare houtstructuur

  • Eco-vriendelijk geproduceerd vrij van weekmakers

  • 15 jaar fabrieksgarantie

  • Draagt bij aan een verantwoorde leefomgeving

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank Vloer Grauw Grijsbruin Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De >Fesca Plak PVC Plank Grauw Grijsbruin Eiken is een sfeervolle PVC strook met een fraaie houtstructuur. De eiken plak PVC vloerdelen worden uiterst eco-vriendelijk geproduceerd en veroorzaken dus een gezond binnenmillieu. Doordat dit PVC vrij is van schadelijke stoffen haalt u een millieuvriendelijke vloer in huis.

Dankzij de ultra lage warmteweerstand is deze vloer ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De warmteweerstand van de >brede Plak PVC Plank vloeren collectie bedraagt namelijk slechts 0,025 m2K/W. Bovendien dempen deze PVC planken het loopgeluid aanzienlijk en is het PVC onderhoudsarm. Zo kunt u genieten van een prachtige houten vloer met alle voordelen van PVC.

De >Fesca Vinyl PVC Plank Grauw Grijsbruin Eiken is 100% waterbestendig geproduceerd. Dit maakt een hout design dus toepasbaar in uw badkamer! De houtstructuur van het PVC is bovendien voelbaar in de toplaag. In de fabriek wordt er een hout relief aangebracht in het PVC. Hierdoor is deze vloer moeilijk tot niet te onderscheiden van een echte eiken vloer. De slijtlaag heeft een dikte van 0,55 mm en valt onder de gebruiksklasse 33. Door het gebruik van veilige materialen is deze PVC vloer voorzien van het REACH keurmerk. Dit houdt in dat de PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Daarom is het Fesca Verlijmd Vinyl zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. We bezorgen alle vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

De vloer in het echt zien?

Wilt u dit PVC Grauw Grijsbruin Eiken of een andere vloer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze showroom in het centraal gelegen Breukelen, Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze medewerkers u direct kunnen helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, details en toplaag van de PVC vloer.

Het PVC is gemakkelijk schoon te maken, zeer slijtvast en voelt zacht aan. Een goede oplossing dus voor zowel uw kind als uzelf! De Grijze Grijsbruin Eiken PVC stroken zijn voorzien van een garantie van 15 jaar. Zorg bij het leggen van dit PVC dat u de ondervloer zowel droog, vlak als schoon maakt. De vloeren kunnen op de ondervloer worden verlijmd met de >Thomsit – K188 E PVC Lijm. Heeft u vragen over dit PVC of over één van onze andere vloerdelen? Neem gerust contact op met één van onze vloerspecialisten.

Bijbehorend bij dit product