Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank Vloer Mat Beige Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-GELE
Kwaliteit PVC vloerdelen
Gebruikersklasse 33
floer_dorpen_pvc_bierum_beige_eiken_product
floer_dorpen_pvc_bierum_beige_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_bierum_beige_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_bierum_beige_eiken_front
floer_dorpen_pvc_bierum_beige_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 100% waterbestendig

  • Zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming

  • Geproduceerd zonder weekmakers uit schoon PVC

  • Opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik

  • De ondergrond moet waterpas zijn

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Wit
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank Vloer Mat Beige Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De >Fesca Plak PVC Plank Mat Beige Eiken is een sfeervolle plank met unieke eiken uitstraling. Door de voelbare houtstructuur is dit PVC bijna niet te onderscheiden van een echte houten parket plank. In de fabriek wordt in de toplaag van het PVC een echte houten relief aangebracht. Daarnaast zijn deze Fesca eiken plak PVC vloeren ultra dun geproduceerd. Dit betekent dat deze vloeren uiterst geschikt zijn voor gebruik bij uw vloerverwarming. De warmteweerstand van deze vloer bedraagt namelijk slechts 0,025 m2 K/W. Dit betekent dat u zowel van de kwaliteitsvloer als van de vloerverwarming optimaal genot ervaart. Wij, als Gadero zijnde, bezorgen deze PVC stroken GRATIS bij u thuis!

De >brede plak PVC Planken vloeren zijn gecategoriseerd in gebruiksklasse 33 waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Daarnaast kunnen we door deze duurzaamheid een garantie van 15 jaar geven op deze vloerdelen. De PVC planken verminderen bovendien het loopgeluid, zijn zeer onderhoudsarm en voelen warm en zacht aan uw voeten. Kortom een vloer die uw leefgenot drastisch gaat verhogen!

De 0,55 mm dikke slijtlaag zorgt voor een niet te verwoesten vloeroppervlak. Intensief gebruik door bijvoorbeeld kinderen en huisdieren is geen enkel probleem voor dit >Fesca PVC. Komt er vuil en vocht op de vloer en laat dit hardnekkig vuil en vlekken achter? Geen probleem! Een keertje met de dweil erover met behulp van de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen en de vloer is weer als nieuw.

In het echt zien?

Wilt u deze dryback PVC Plank Mat Beige Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen. Doe dit het liefst op afspraak, zodat u gelijk geholpen kan worden zonder dat u hoeft te wachten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Dankzij de milieubewuste manier van produceren is deze PVC vloer vrij van weekmakers en gerecyclede materialen. Het REACH keurmerk geeft aan dat deze PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Dit zorgt voor een veilige en gezonde leefomgeving. Zo kunt u met een gerust hart deze PVC vloer in huis aanleggen.

Bij het leggen van Verlijmbaar PVC is het van groot belang dat de ondergrond vlak en egaal is. Zorg tevens bij het leggen van dit PVC voor een schone en droge ondervloer. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat waarbij oneffenheden geen vervelende ongelijkheden in de vloer veroorzaken. U kunt de PVC stroken verlijmen met >Thomsit – K188 E PVC Lijm. Interesse in deze vloer? U bestelt eenvoudig het aantal benodigde m2 in onze webshop. Mocht u er niet uit komen met het berekenen van het aantal benodigde vloerdelen of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten!

Bijbehorend bij dit product