Floer Dorpen PVC Vloer Genhout Grijs Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-GGE   |   Duurzaam ontwikkeld   |   0,55 mm slijtlaag

Adviesprijs
€ 30,95 € 29,40 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Vloer Genhout Grijs Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

 • Waterbestendig
 • Zeer goed bestand tegen slijtage
 • Aanngenaam loopgeluid
 • Gebruikersklasse 33/43

Floer Dorpen PVC Vloer Genhout Grijs Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

Wilt u een moderne vloer, maar met een authentieke uitstraling van een parketvloer? Ga dan voor de Floer Dorpen dryback PVC vloer Genhout Grijs Eiken. Hoewel deze vloer van plak vinyl is, is de vloer bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Deze plak vinyl stroken hebben namelijk verschillende natuurlijke bruine met lichtgrijze eiken designs. Deze ontwerpen zijn terug te voelen in de toplaag van de vloer. Rondom elke lichtbruine vinyl stroken is er een microvelling. Deze V-groef accentueert de maat van de vinyl planken in de vloer. Het geeft de vloer een robuuste en luxe uitstraling. De PVC stroken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 x 0,25 cm. 

Deze brede plak PVC vloer kent vele voordelen, doordat het van vinyl is. De moderne plak vinyl vloer heeft bijvoorbeeld een prettige oppervlakte, doordat vinyl een zacht materiaal is en warmte van de omgeving op zich kan nemen. Daarnaast laat de vinyl vloer snel de warmte van een vloerverwarming door en heeft een warmteweerstand van 0,028 m2K/W. Deze moderne vinyl vloerdelen zijn bestand tegen water, waardoor ze in vochtige omgeving gelegd kunnen worden.

Milieuvriendelijke materialen

De Dorpen Verlijmde PVC Genhout Grijs Eiken bestaat uit 100% schoon vinyl en een oliebasis van sojaboontjes. Deze materialen zijn zeer milieuverantwoord. Het PVC is zo milieuvriendelijk dat het aan allerlei milieueisen voldoet en hebben deze milieucertificaten ontvangen:   

 • HDP;
 • eco-INSTITUT;
 • REACH certificaat;
 • CE-keurmerk;
 • GreenGuard;
 • A+ emissielabel;
 • Ü-mark.

Duurzaam gebouwd

Op de toplaag van de Dorpen Verlijmde PVC Genhout Grijs Eiken is er een 0,55 mm slijtlaag. Deze dikke coating maakt de vinylvloer zeer duurzaam. Het beschermt namelijk de vloer tegen krassen en beschadigingen. De duurzame vloer is zo krasbestendig dat het onder de gebruiksklasse 33/43 valt. Het betekent ook dat de vloerdelen als commerciële en industriële werkvloeren gelegd kunnen worden. 

Ondernemers ontvangen maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en particulieren 20 jaar. Behoud de duurzaamheid van de vinyl vloer door PVC reiniger te gebruiken in plaats van sterke schoonmaakmiddelen. Deze middelen tasten de slijtlaag van de vloer aan. Bij Gadero worden deze vloerdelen gratis verzonden. Er geldt wel een minimale afname van 10 m2.  

Vloerdelen bekijken in de showroom

Kom naar onze showroom in Breukelen. Waar we stroken van verschillende vloerdelen hebben staan, zoals deze plak vinyl vloer van Floer. Daarnaast kunnen onze vloerspecialisten u ook persoonlijk advies geven. We hebben het liefst dat u van te voren een afspraak maakt. U kunt natuurlijk ook een proefmonster bestellen. Dit doet u door op de knop te drukken die bovenaan deze pagina staat.

Maak gebruik van onze legservice

Het leggen van een plak vinyl vloer is ingewikkeld, want de ondergrond moet uiterst vlak geëgaliseerd worden. Daarnaast moet het verlijmen van de vinylstroken secuur gebeuren. Laat deze moeilijke klusjes maar aan ons over, door gebruik te maken van de PVC verlijmd legservice. Wij hebben jarenlang ervaring in het leggen van vloeren en we gebruiken alleen kwalitatieve materialen zoals de Thomsit – K188 E PVC Lijm.   

Vragen over vloeren

Neem contact op met onze klantenservice, als u vragen heeft over vloerdelen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC vloer Genhout Grijs Eiken Product Floer Dorpen PVC Vloer Genhout Grijs Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm REACH   |   Duurzaam ontwikkeld   |   0,55 mm slijtlaag Op voorraad
€ 29,40 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u