Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3003-GIE   |   Millieu vriendelijk geproduceerd   |   Voelbare houtstructuur

Adviesprijs
€ 36,95 € 35,10 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • Uiterst geschikt voor gebruik bij vloerverwarming
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer slijtvast dankzij 0,55 mm dikke slijtlaag
  • Gemaakt van zuiver PVC, vrij van weekmakers

Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken is een sfeervolle PVC strook met een fraaie houtstructuur. De PVC vloerdelen worden uiterst eco-vriendelijk geproduceerd en veroorzaken dus een gezondbinnenmillieu. Doordat dit PVC vrij is van schadelijke stoffen haalt u een millieuvriendelijke vloer in huis. Het REACH keurmerk geeft aan dat de vloer net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. De houtstructuur van het PVC is bovendien voelbaar in de toplaag. In de fabriek wordt er een hout relief aangebracht in het PVC. Hierdoor is deze vloer moeilijk tot niet te onderscheiden van een echte eiken vloer. De slijtlaag heeft een dikte van 0,55 mm en valt onder de gebruiksklasse 33. Dit maakt het Floer Dorpen PVC zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dankzij de schone manier van produceren bestaat deze vloer uit 100% zuivere PVC zonder weekmakers. We bezorgen alle vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

De Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken is 100% waterbestendig geproduceerd. Dit maakt een hout design dus toepasbaar in uw badkamer! Dankzij de ultra lage warmteweerstand is deze vloer ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De warmteweerstand van het Floer Dorpen PVC bedraagt namelijk slechts 0,025 m2K/W. Bovendien dempen deze PVC planken het loopgeluid aanzienlijk en is het PVC onderhoudsarm. Zo kunt u genieten van een prachtige houten vloer met alle voordelen van PVC.

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze PVC Onnen Onbehandeld Eiken of een andere vloer van Floer in het echt komen zien? Dat kan bij onze showroom in het Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze specialisten u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en kwaliteit van de vloer.

Kruipt uw kind graag over de vloer en wordt er wel eens wat gemorst op de vloer? Geen probleem! Het Floer PVC is gemakkelijk schoon te maken, zeer slijtvast en voelt zacht aan. Een goede oplossing dus voor zowel uw kind als uzelf! De Licht Bruine Eiken PVC stroken van het A-merk Floer zijn voorzien van een garantie van 15 jaar. Zorg bij het leggen van dit PVC dat u de ondervloer zowel droog, vlak als schoon maakt. De vloeren kunnen op de ondervloer worden verlijmd met de PVC lijm Eurocol 640. Heeft u vragen over dit PVC of over 1 van onze andere vloerdelen? Neem gerust contact op met 1 van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm Product Floer Dorpen PVC Onnen Onbehandeld Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Emissiewaarde A+   |   Millieu vriendelijk geproduceerd   |   Voelbare houtstructuur Op voorraad
€ 35,10 Per m2 incl. BTW