Fesca Plak PVC Plank vloer - Lichtgrijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-LEM   |   Moderne Grey Wash look PVC vloer   |   Veroorzaakt comfortabel vloeroppervlak

€ 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Lichtgrijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers
  • 100% schoon PVC zonder gerecyclede materialen
  • Geen Register Embossing

Fesca Plak PVC Plank vloer - Lichtgrijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Planken met de Lichtgrijs Eiken kleur is een sfeervolle grijze eiken PVC strook. Door gebruik te maken van een natuurlijke houtstructuur in de printlaag wordt het gevoel van een echte eiken houten vloer gecreëerd. Deze houtstructuur is bovendien voelbaar in de 0,55 mm dikke slijtlaag. Deze slijtlaag voelt daarnaast warm en zacht aan uw voeten. Deze eiken plak PVC vloer is daarbij zeer onderhoudsarm wat het een zeer populaire vloer maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Kliederen op de vloer met verf, water of drinken tast de vloer namelijk niet aan en kan gemakkelijk worden gereinigd. Wij bezorgen ons complete assortiment vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

De brede plak PVC vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen zonder weekmakers. Dus lekker duurzaam. Omdat de PVC vloer minstens net zo veilig is als kinderspeelgoed, heeft het daarom ook het REACH keurmerk verkregen. Kortom, een verantwoorde en gezonde PVC vloer die bijdraagt aan een veilig binnenmilieu.  

De vloer in het echt beleven?

Wilt u deze PVC Lichtgrijs Eiken of een andere vloer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit het liefst op afspraak, zodat een van onze specialisten u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en kwaliteit van de vloer.

Doordat deze PVC vloeren waterbestendig zijn kunnen ze ook worden toegepast in een keuken of badkamer. Deze moeten worden verlijmd op de ondervloer. Zorg hierbij voor een ondervloer die zowel schoon, vlak, egaal als droog is. U verlijmt deze PVC stroken vervolgens met de Thomsit – K188 E PVC Lijm op de ondervloer. De PVC vloer van Gadero eigen merk is overigens zeer eenvoudig te reinigen met de huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Door de ultra lage warmte weerstand van 0,025 m2 K/W is deze PVC vloer de ideale vloer voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling.

De Fesca Dryback Vinyl Lichtgrijs Eiken in de Grey Wash kleur valt in gebruiksklasse 33. Dit betekent dat het PVC ook commercieel kan worden toegepast en dat u bij particulier gebruik een garantie van 15 jaar krijgt aangeboden op deze vloer. Bovendien is dit PVC ook nog eens loopgeluid reducerend. Al met al zult u uw woongenot drastisch gaan verhogen bij aanschaf van deze PVC vloer! Heeft u vragen over onze vloerdelen? Zoek gerust contact met ons. Onze vloerspecialisten denken graag met u mee in de juiste keuze voor een geschikt vloeroppervlak wat past bij uw woonsituatie!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloer Lichtgrijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank vloer - Lichtgrijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   Moderne Grey Wash look PVC vloer   |   Veroorzaakt comfortabel vloeroppervlak Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW