Floer Dorpen PVC Vloer Lexmond Licht Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-LLE   |   IJzersterke vloerdelen   |   Waterproof

Adviesprijs
€ 29,95 € 28,45 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Vloer Lexmond Licht Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

 • Geschikt voor badkamers
 • Zeer hoog kwaliteit
 • Slijtlaag van 0,55 mm
 • 100% schoon PVC

Floer Dorpen PVC Vloer Lexmond Licht Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

Het Floer Dorpen plak PVC Lexmond Licht Eiken is een moderne vloer. Deze dryback vinyl vloer heeft een matte witte en grijze kleur en verschillende eiken patronen. De houtstructuur in de designs zijn ook nog eens voelbaar. Er is een microvelling rondom de lichtgrijze planken. Het zorgt ervoor dat de grijze plak vinyl vloer luxueus oogt, doordat de afmeting van de stroken wordt benadrukt. Elke plak PVC strook is 121,9 cm lang en 22,8 cm breed.   

Deze Dorpen brede plak PVC vloer heeft een comfortabele loopoppervlakte. Deze vloer neemt namelijk de temperatuur van de kamer op zich, doordat het uit PVC bestaat. Daarnaast laat de brede vinyl vloer heel snel de warmte van een vloerverwarming door, doordat het een dikte heeft van 0,25 cm. Het brede plak vinyl heeft een warmteweerstand van 0,028 m2K/W.

Duurzame vinyl vloer op basis van sojabonen

Een groot deel van het Dorpen Verlijmde PVC Lexmond Licht Eiken bestaat uit een oliebasis van soja. De sojabonen component maakt de plak vinyl vloer uiterst milieuvriendelijk, flexibel en duurzaam. Verschillende organisaties hebben de opbouw van deze duurzame dryback PVC vloer onderzocht en de volgende milieulabels gegegeven:

 • REACH certificaat;
 • CE-keurmerk;
 • A+ emissielabel;
 • Ü-mark;
 • HDP;
 • eco-INSTITUT;
 • GreenGuard.

De Floer Dorpen Verlijmde PVC vloerdelen Lexmond Licht Eiken is zeer duurzaam produceert, doordat de vloer een 0,55 mm slijtlaag bevat. Deze dikke anti-kras coating beschermt de duurzame dryback vloer tegen krassen en slijtage. De plak vinyl vloer is zo sterk gebouwd dat het onder de gebruiksklasse 33/43 valt. Deze klasse is alleen bestemd voor vloeren die tegen zeer intensief gebruik kunnen, zoals in commerciële en industriële projecten. 

U ontvangt 5 jaar garantie, als u een ondernemer bent. Voor particulieren geldt 20 jaar. Gebruik geen sterke schoonmaakmiddelen, want deze beschadigen de beschermingslaag van de vloer, waardoor de vloer ook dof wordt. Dweil de vinyl vloer met een sopje van PVC reiniger. Gadero bezorgt kosteloos deze duurzame plak PVC vloerdelen bij uw thuis! Let op: er geldt een minimale afname van 10 m2.

Onze showroom bevindt zich in Breukelen

Om een indruk te krijgen van de designs, opbouw en kwaliteit van deze duurzame plak vinyl stroken van Floer, kunt u naar onze showroom in Breukelen gaan. Waar we ook planken van andere vloeren merken hebben staan. Het is ook mogelijk om ook een deel van de plak vinyl strook bestellen. Dit doet u door op de Proefmonsteroptie te drukken, die bovenaan deze pagina zit. 

Laat het leggen maar aan ons over

Voordat een plak vinyl stroken verlijmd kunnen worden moet de ondergrond vrij zijn van oneffenheden. Dit wordt gedaan door de bodem te egaliseren. Het is een zeer secuur werk. We raden daarom sterk aan om gebruik te maken van PVC verlijmd legservice. Gadero heeft vakkundige leggers met veel praktijkervaring. We gebruiken alleen materialen van kwaliteit, zoals de Thomsit – K188 E PVC Lijm.  

Komt u niet uit?

Heeft u vragen over vloerdelen? Bel dan gerust onze klantenservice, want wij denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC vloer Lexmond Licht Eiken Product Floer Dorpen PVC Vloer Lexmond Licht Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm REACH   |   IJzersterke vloerdelen   |   Waterproof Op voorraad
€ 28,45 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u