Logo Gadero
service

Floer Dorpen PVC Geldrop Gerookt Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-NOO
Hoogwaardige materialen
Makkelijk te reinigen
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_product
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_sfeer_product
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_front
floer_dorpen_pvc_vloer_geldrop_gerookt_eiken_detail
Per m2

33,25

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • IJzersterk PVC

  • Vrij van weekmakers

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV

Floer Dorpen PVC Geldrop Gerookt Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De >Floer Dorpen PVC planken Geldrop Gerookt Eiken met de natuurlijke bruine kleur zijn uiterst duurzame vloerdelen van ijzersterke materialen. Dit betekent dat u met een PVC vloer jaren voorzien bent van een prachtige design vloer. Deze PVC vloeren hebben bovendien een aangenaam loopgeluid en zijn eenvoudig schoon te maken. De PVC vloeren zijn gemaakt van 100% schoon PVC zonder weekmakers en gerecyclede materialen. Dankzij het REACH keurmerk is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Doordat de vloer waterbestendig is kan het Floer PVC ook worden toegepast in een keuken of badkamer. Deze PVC vloeren gaat uw woongenot dus enorm verhogen. Naast het woongenot verhogende karakter van dit PVC zijn de unieke vloeren van Floer ook nog eens zeer scherp geprijst! Wij als vloerenpecialist bezorgen deze vloerdelen gratis aan huis geleverd.

De PVC stroken in de Geldrop Gerookt Eiken kleur zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Dit zorgt voor een sterke vloer die lang mooi blijft. Daarnaast voelt de vloer zacht aan wat ervoor zorgt dat zowel kinderen als volwassenen zich gemakkelijk kunnen bewegen op deze vloer. Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert. Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de Eurocol 640 lijm.

Deze vloer in het echt zien?

Wilt u deze PVC Geldrop Gerookt Eiken of een andere vloer van Floer in het echt komen bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in het centraal gelegen Breukelen, Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze medewerkers u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. De vloer valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van het hoogwaardige PVC wordt nog eens benadrukt door de 15 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren. Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? De planken hebben een maximale warmteweerstand van slechts 0,025 m2K/W! Dit draagt bij aan een gezond en veilig binnenmilieu.
Heeft u een brandende vraag of opmerking? Neem dan gerust even contact op met onze vloeradviseurs.