Fesca Plak PVC Plank Vloer Oud Bruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3003-OUDE 100% Waterbestendig   |   kwalitatief PVC stroken

€ 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank Vloer Oud Bruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • Geschikt voor intensief gebruik
  • 100% zuivere PVC, zonder weekmakers
  • Onderhoudsarm vloeroppervlak
  • Verantwoorde keuze
  • Verlijmde plaatsing

Fesca Plak PVC Plank Vloer Oud Bruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De Fesca Plak PVC Planken Oud Bruin Eiken kleur is voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm. Deze slijtlaag is voorzien van een voelbare houtstructuur die samen met de sfeervolle printlaag met eiken hout patroon zorgt voor een fraaie PVC strook. Deze eiken plak PVC vloeren zijn behalve het reduceren van het loopgeluid niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Doordat de PVC vloeren zijn voorzien van een 0,55 mm slijtlaag is dit PVC zeer duurzaam. U krijgt dan ook een fabrieksgarantie van 15 jaar op dit PVC.

Tevens is het PVC zeer onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Dit maakt de vloer zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een glas wordt nog al eens van tafel gestoten. Gelukkig trekt dit niet in de PVC vloerdelen en kunt u vlekken en vuil gemakkelijk verwijderen. Waar hout moeilijk te reinigen is zijn deze brede plak PVC stroken makkelijk afneembaar en waterbestendig. De 100% waterbestendigheid zorgt ervoor dat de PVC vloeren van het huismerk Fesca in elke ruimte kan worden toegepast. Bijvoorbeeld ook in de keuken of badkamer. Zeg met PVC maar gedag tegen koude voeten na een lekker warme douche. De vloerdelen voelen namelijk comfortabel en zacht aan. 

De vloer komen bezichtigen?

Wilt u deze PVC Oud Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Waar echte grenen vloeren veel werking vertoond is dit bij PVC uiteraard niet van toepassing. U hoeft zich dus niet druk te maken om kiervorming, kraken en andere gevolgen van werkend hout. De Plak Vinyl Oud Eiken kleur zijn voorzien van gebruiksklasse 33. Bovendien wordt deze PVC vloer ook nog eens zeer milieubewust geproduceerd. De PVC vloer is dus vrij van weekmakers. Omdat de vloer minstens net zo veilig is als kinderspeelgoed is het zeer geschikt voor jonge gezinnen. Let bij het leggen goed op een droge, vuilvrije en vlakke ondervloer. Verlijm de vloer vervolgens met de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Heeft u vragen over het verwerken van een PVC vloer? Of over dit product? Zoek gerust contact met een van onze medewerkers!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloer Oud Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank Vloer Oud Bruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm 100% Waterbestendig   |   kwalitatief PVC stroken Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW