Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-RRE   |   Voldoet aan verscheidene milieueisen   |   Geschikt voor de meeste kamers

Adviesprijs
€ 29,95 € 28,45 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

 • Geschikt voor badkamer en keuken
 • Milieuverantwoord geproduceerd
 • 20 jaar garantie
 • Warmteweerstand 0,028 m2K/W

Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

Kies voor het Floer Dorpen dryback vinyl Roden Rustiek Eiken, als u op zoek bent naar een onderhoudsarme vloer met een eiken look. Deze gemakkelijk te onderhouden vloer heeft namelijk verschillende rustieke eiken designs. Daarnaast kunt u ook de houtsructuur op de toplaag terug voelen. De plak vinyl stroken zijn voorzien van een microvelling. Deze V-groef geeft de vloer een luxe uitstraling, door de lengte en de breedte van de planken subtiel te benadrukken. De afmeting van het PVC is 121,9 x 22,8 x 0,25 cm.

Een breed plak PVC  heeft veel voordelen: het neemt bijvoorbeeld de warmte van de kamer op zich. Waardoor uw voeten lekker warm aanvoelen tijdens het lopen. Daarnaast heeft deze brede plak vinyl vloer een lage warmteweerstand van slechts 0,028 m2K/W. De brede plak PVC stroken zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kan de waterbestendige vinyl vloer in vochtige kamers gelegd worden, zoals de badkamer en het toilet.

Gezonde bijdrage brengen aan het milieu

De Dorpen Verlijmde PVC vloer in de kleur Roden Rustiek Eiken bestaat uit milieuvriendelijke materialen, zoals 100% schoon vinyl en een oliebasis van sojabonen. Verschillende milieuorganisaties hebben de opbouw van het vinyl gecontroleerd, goedgekeurd en de volgende milieulabels gegegeven:

 • eco-INSTITUT;
 • HDP;
 • CE-keurmerk;
 • REACH certificaat;
 • A+ emissielabel;
 • GreenGuard;
 • Ü-mark.

Kraslaag van 0,55 mm

De Dorpen plak PVC vloer Roden Rustiek Eiken is tevens duurzaam gebouwd, doordat op de toplaag een dikke slijtlaag zit. Deze coating voorkomt de meeste krassen en slijtage. Dit is ook een van de redenen waarom deze Verlijmde PVC vloerdelen onder de gebruiksklasse 33/43 vallen. Deze gebruiksklasse houdt ook in dat de zeer krasbestendige vloer bestand is tegen het meest intensieve gebruik.

Deze robuuste vloer heeft een lange fabrieksgarantie: particulieren hebben recht op 20 jaar en ondernemers 5 jaar. Gebruik een PVC reiniger voor het schoonhouden, om de duurzaamheid optimaal te behouden. Bij Gadero worden de vloerdelen gratis bezorgd. Houd er wel rekening mee met de minimale afname van 10 m2.

Ontdek de hoge kwaliteit met uw eigen ogen

Wilt u planken van deze plak vinyl vloer zien? Kom dan naar onze showroom te Breukelen. Naast deze vinylvloer van Floer hebben we ook andere vloerstalen staan. Onze vloerspecialisten staan u graag persoonlijk te woord, daarom vragen wij u om van te voren een afspraak te maken. Is Breukelen te ver? Klik dan op de knop die bovenaan deze pagina zit, om een proefmonster te bestellen. 

Professionele vloerenleggers

Laat het leggen van uw nieuwe plak vinyl vloerdelen aan ons over, door onze PVC verlijmd legservice af te nemen. Wij halen onder andere oneffenheden uit de ondergrond, door de bodem uiterst vlak te egaliseren. Daarnaast verlijmen we elke vinyl strook zorgvuldig op zijn plaats. Wij hebben jarenlang ervaring in het leggen en gebruiken alleen kwalitatieve producten, denk aan de Thomsit – K188 E PVC Lijm.   

Onze telefonisten staan voor u klaar!

Mocht u vragen hebben over vloeren, neem dan gerust contact op de klantenservice!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC vloer Roden Rustiek Eiken Product Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121,9 x 22,8 x 0,25 cm REACH   |   Voldoet aan verscheidene milieueisen   |   Geschikt voor de meeste kamers Op voorraad
€ 28,45 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u