Logo Gadero
service

Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121.9 x 22.8 x 0.25 cm

Productnummer
111195370
REACH certificaat
Geschikt voor vochtige kamers
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_product
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_sfeer_2
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_detail
floer_dorpen_pvc_plak_roden_rustiek_eiken_sfeer_3
Per m2

33,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor badkamer en keuken

  • Veilig kunststof

  • 20 jaar garantie

  • Warmteweerstand 0,028 m2K/W

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,8 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Floer Dorpen PVC Vloer Roden Rustiek Eiken 121.9 x 22.8 x 0.25 cm

Het style="background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(41, 43, 44);" >Floer Dorpen PVC in de kleur Roden Rustiek Eiken is een vloer waar u jarenlang van kan genieten. De plak PVC vloer heeft een natuurlijk rustiek eiken design. Het zorgt voor een tijdloze en luxe uitstraling in de kamer. Daarnaast is de luxe PVC vloer zeer duurzaam. De PVC stroken bestaan namelijk uit ijzersterk bouwstoffen. Deze duurzame plak vinyl vloer is makkelijk schoon te maken. Dankzij het REACH keurmerk is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Doordat de vloer waterbestendig is kan het Floer PVC ook worden toegepast in een keuken of badkamer. Deze verlijmde PVC vloer gaat uw woongenot dus enorm verhogen. Naast het woongenot verhogende karakter van dit PVC zijn de unieke vloeren van Floer ook nog eens zeer scherp geprijsd! Wij als vloerenpecialist bezorgen deze vloerdelen gratis aan huis.

De Floer Dorpen style="background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(41, 43, 44);" >Verlijmd PVC strook in de kleur Roden Rustiek Eiken is voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Dit zorgt voor een sterke vloer die lang mooi blijft. Daarnaast voelt de vloer zacht aan wat ervoor zorgt dat zowel kinderen als volwassenen zich gemakkelijk kunnen bewegen op deze vloer. Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert. Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de Thomsit – K188 E PVC Lijm.

Deze vloer in het echt zien?

Wilt u deze brede plak PVC stroken in de kleur Roden Rustiek Eiken of andere vloeren van Floer in het echt komen bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in het centraal gelegen Breukelen, maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze medewerkers u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. De vloer valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van het hoogwaardige PVC wordt nog eens benadrukt door de 20 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren. Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? De planken hebben een maximale warmteweerstand van slechts 0,028 m2K/W! Dit draagt bij aan een gezond en veilig binnenmilieu.

Zijn er onduidelijkheden?

Heeft u een brandende vraag of opmerking? Neem dan gerust even contact op met onze vloeradviseurs.