Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Rustiek Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-RUI
Zeer geschikt voor gezinnen met jongen kinderen
Uiterst slijtvast dankzij 0,55 mm dikke toplaag
floer_dorpen_pvc_ruigoord_rustiek_eiken_product
floer_dorpen_pvc_ruigoord_rustiek_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_ruigoord_rustiek_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_ruigoord_rustiek_eiken_front
floer_dorpen_pvc_ruigoord_rustiek_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van schone PVC, zonder weekmakers

  • Zeer geschikt voor vloerverwarming dankzij geringe warmteweerstand

  • Uiterst duurzaam dankzij hoge kwaliteit

  • Kindvriendelijke materialen, REACH gecertificeerd

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank vloer - Rustiek Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca dryback PVC Plank Rustiek Bruin Eiken houten design vloer is een PVC vloer voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Deze slijtlaag zorgt voor uitermate duurzame vloer met een sfeervol design. In deze slijtlaag zit namelijk een fraaie houtstructuur verwerkt. Deze houtstructuur is voelbaar in de toplaag van het PVC. Dit zorgt voor een prachtige PVC plank die niet tot moeilijk van een echte houten vloer te onderscheiden is. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit PVC krijgt u een garantie van 15 jaar aangeboden op deze geavanceerde eiken plak PVC vloer.

Dit hoge kwaliteit brede plak PVC Rustiek Bruin Eiken is gecategoriseerd in gebruiksklasse 33. Dit betekent dat het PVC zeer sterk is en intensief loopgebruik kan verdragen. Doordat het PVC 100% waterbestendig is kunt u deze vloer zelfs leggen in uw badkamer. Daarnaast is het comfortabele PVC goed voor een warm en zacht gevoel aan uw voeten. Door het gebruik van duurzame materialen zonder weekmakers is dit een uiterst veilige en verantwoorde PVC vloer.

Kinderen kunt u met een gerust hart laten spelen op deze vloer. Wanneer zij de vloer vies maken kunt u dit gemakkelijk weer schoon krijgen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dit product is uitgerust met het REACH keurmerk. Dit keurmerk is verkregen omdat het schone PVC minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Het rustieke karakter van dit Fesca PVC zorgt voor een afwisselende parket uitstraling vloer met een fraaie sfeer.

De vloer komen bezichtigen?

Wilt u deze PVC Rustiek Bruin Eiken of een andere vloer in het echt komen bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in het centraal gelegen Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze medewerkers u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, en toplaag van de PVC vloer.

Zorg voor u het PVC gaat leggen voor een vlakke ondervloer. Elke oneffeneheid zal in het uiteindelijke vloer oppervlak zichtbaar worden. Voordat u de PVC vloer gaat (laten) plaatsen is het ook noodzakelijk om de ondervloer droog en vuil vrij te maken. Vervolgens kunt u met de Thomsit – K188 E PVC Lijm de vloer aan de ondervloer bevestigen. Heeft u vragen over het verwerken van dit PVC? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers denken en rekenen graag met u mee. Bovendien bezorgen wij deze vloer GRATIS bij u aan huis!

Bijbehorend bij dit product