Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-STO   |   Zeer krasbestendig   |   Uitermate sterke PVC vloer

Niet leverbaar tot midden maart Momenteel niet leverbaar

€ 24,65 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • Zeer natuurgetrouw design
  • IJzersterke toplaag
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendige vloerdelen

Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

Het Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout is een oogstrelende vloer met een kenmerkend steigerhouten karakter. Dit karakter geeft een mooie uitstraling aan uw ruimte. Niet alleen het hippe design zorgt ervoor dat deze PVC stroken populair zijn, maar ook de enorme lijst aan specificaties. Zo zijn deze vloerdelen erg waterbestendig, bestand tegen vuil en vocht en bieden ze een lage warmte weerstand van maximaal 0,025m2k/w. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw vloerverwarming. Aangezien dit PVC uiterst duurzaam wordt geproduceerd met alleen maar de schoonste materialen is het ook niet gek dat hierop het REACH certificaat van toepassing is. Dit laat zien dat het PVC geen gekke materialen bevat en minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Op deze manier is een veilige en modieuze leefomgeving te realiseren. Dankzij de sterke toplaag van 0,55 mm is dit oppervlak enorm geschikt voor intensief loopgebruik. Dit maakt deze vloeren zeer populair in actieve huishoudens.

De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. De vloer valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van het hoogwaardige PVC wordt nog eens benadrukt door de 15 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren. Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert.

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Stolwijk Steigerhout of een andere vloer van Floer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, dan staat er ten alle tijden iemand voor u klaar. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de Eurocol 640 lijm. Bent u op zoek naar een verantwoorde en duurzame vloer? Dan is Floer PVC de beste keus. Deze PVC vloeren worden net als het laminaat en eiken parket gratis aan huis geleverd. Heeft u nog vragen en opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm Product Floer Dorpen PVC Stolwijk Steigerhout Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   Zeer krasbestendig   |   Uitermate sterke PVC vloer Op voorraad
€ 24,65 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u