Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank Vloer Grijsbruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3003-STO
Zeer krasbestendig
Uitermate sterke PVC vloer
floer_dorpen_pvc_stolwijk_steigerhout_product
floer_dorpen_pvc_stolwijk_steigerhout_sfeer
floer_dorpen_pvc_stolwijk_steigerhout_perspectief
floer_dorpen_pvc_stolwijk_steigerhout_front
floer_dorpen_pvc_stolwijk_steigerhout_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer natuurgetrouw design

  • IJzersterke toplaag

  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming

  • Waterbestendige vloerdelen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Fesca Plak PVC Plank Vloer Grijsbruin Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De >Fesca Plak PVC Planken vloer Grijsbruin Eiken met een kenmerkend steigerhouten karakter. Dit karakter geeft een mooie uitstraling aan uw ruimte. Niet alleen het hippe design zorgt ervoor dat deze PVC stroken populair zijn, maar ook de enorme lijst aan specificaties. Zo zijn deze vloerdelen erg waterbestendig, bestand tegen vuil en vocht en bieden ze een lage warmte weerstand van maximaal 0,025m2k/w. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw vloerverwarming.

Aangezien dit >brede plak PVC uiterst duurzaam wordt geproduceerd met alleen maar de schoonste materialen is het ook niet gek dat hierop het REACH certificaat van toepassing is. Dit laat zien dat het PVC geen gekke materialen bevat en minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Op deze manier is een veilige en modieuze leefomgeving te realiseren. Dankzij de sterke toplaag van 0,55 mm is dit oppervlak enorm geschikt voor intensief loopgebruik. Dit maakt deze vloeren zeer populair in actieve huishoudens.

De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. De eiken plak PVC vloer valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van het hoogwaardige PVC wordt nog eens benadrukt door de 15 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren. Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert.

De vloer komen bekijken?

Wilt u dit PVC Grijsbruin Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, dan staat er ten alle tijden iemand voor u klaar. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de >Thomsit – K188 E PVC Lijm. Bent u op zoek naar een verantwoorde en duurzame vloer? Dan is >Fesca PVC een goede keus. Deze PVC vloeren worden net als het laminaat en eiken parket gratis aan huis geleverd. Heeft u nog vragen en opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!