Fesca Plak PVC Plank vloer - Verouderd Grijs Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-VEG   |   REACH gecertificeerd   |   Hoge gebruikersklasse

€ 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Verouderd Grijs Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • Zeer krasbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 100% waterbestendig
  • Ultra schoon PVC, geen weekmakers

Fesca Plak PVC Plank vloer - Verouderd Grijs Eiken 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De Plak PVC Planken collectie van Gadero eigen huismerk Fesca is een verfijnde serie PVC vloeren. De stroken van 121,9 x 22,86 x 0,25 cm zijn erg maatvast en veelzijdig. De stroken in de kleur Verouderd Grijs Eiken zijn uitgevoerd met een sterke toplaag met een voelbare houtstructuur. Naast het reducerende effect van het materiaal is deze vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Tevens is het PVC zeer onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Valt er een glas water of fris op de vloer? Geen probleem, de vloer is namelijk makkelijk te onderhouden met een swiffer, vochtige doek of dweil. Dit maakt deze eiken plak PVC vloer zeer geliefd in jonge actieve huishoudens. 

De 100% waterbestendigheid zorgt ervoor dat de brede plak PVC vloeren in elke ruimte kan worden toegepast. Bijvoorbeeld ook in de keuken of badkamer. Zeg met PVC maar gedag tegen koude voeten na een lekker warme douche. De vloerdelen voelen namelijk comfortabel en zacht aan. Doordat de PVC vloeren zijn voorzien van een 0,55 mm slijtlaag is dit PVC zeer duurzaam. U krijgt dan ook een fabrieksgarantie van 15 jaar op dit PVC. Daarnaast wordt het PVC geproduceerd zonder weekmakers of andere onnodige stoffen. Hierdoor is het PVC minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. 

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze PVC Verouderd Grijs Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, dan staat er ten alle tijden iemand voor u klaar. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Deze vloerdelen met een zeer lage warmteweerstand van 0,025m2 k/w dienen verlijmd geplaatst te worden. Zorg bij het leggen voor een vlakke ondervloer en verlijm de PVC delen met de Thomsit – K188 E PVC Lijm voor het beste resultaat. Geen tijd om het zelf te doen? Bestel dan makkelijk en snel een legservice mee! Heeft u vragen over deze of onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloer Verouderd Grijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank vloer Verouderd Grijs Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   REACH gecertificeerd   |   Hoge gebruikersklasse Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW