Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-WAL   |   100% waterbestendig   |   Indrukwekkende houtstructuur

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • IJzersterk PVC
  • Vrij van weekmakers
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendig

Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken PVC strook heeft een zeer luxe uitstraling. Dit A-kwaliteit PVC valt in gebruiksklasse 33 en is dus geschikt voor zowel intensief particulier als commercieel gebruik. Dankzij de duurzame 0,55 mm dikke slijtlaag is dit PVC uiterst krasbestendig en dit onderstreept dan ook nog eens de hoge kwaliteit van het PVC. Wij durven dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC vloeren te geven. Daarnaast bezorgen we al het PVC, laminaat en parket GRATIS bij u aan huis!

De fraaie sfeer van deze plank wordt gecreëerd door gebruik te maken van een natuurgetrouw houtdesign. Daarnaast is dit houtdesign voelbaar in de toplaag waardoor het lastig is om het PVC te onderscheiden van een echte houten plank. Daarnaast zijn deze Floer Dorpen PVC vloerdelen voorzien van een zeer dunne opbouw. Dit zorgt ervoor dat deze PVC planken zeer geschikt zijn voor gebruik bij vloerverwarming. De ultra lage warmteweerstand van de PVC stroken ligt namelijk rond de 0,025 m2 K/W. 

De vloer bekijken?

Wilt u deze PVC Winssen Witgrijs Eiken of een andere vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen. Maak het liefst van te voren een afspraak, zodat onze medewerkers direct tijd voor u vrij hebben. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de PVC vloer.


De PVC vloer wordt geproduceerd van duurzame materialen en is vrij van weekmakers. Het REACH keurmerk laat zien dat deze PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Daarom is het een zeer kindvriendelijke product wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoorde levenstijl. Het Floer Dorpen PVC is waterbestendig en kan dus worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken. Hierdoor is dit PVC ook eenvoudig te reinigen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Tevens voelen de PVC vloerdelen warm en zacht aan uw voeten. Het ultieme woongenot komt met deze vloer dus weer iets dichter bij. Zorg bij het leggen voor een vlakke ondervloer en verlijm de PVC delen met de Eurocol 640 lijm voor het beste resultaat. Heeft u vragen over deze of onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm Product Floer Dorpen PVC Winssen Witgrijs Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   100% waterbestendig   |   Indrukwekkende houtstructuur Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW