Fesca Plak PVC Plank vloer - Mat Wit Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-WOUD   |   Duurzame 0,55 mm slijtlaag   |   Eco-vriendelijk geproduceerd

€ 27,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Mat Wit Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • Uiterst comfortabel vloeroppervlak
  • Met REACH certificaat zo veilig als kinderspeelgoed
  • Ultra lage 0,025 m2 K/W warmteweerstand!
  • Gemaakt van duurzame materialen zonder weekmakers

Fesca Plak PVC Plank vloer - Mat Wit Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca verlijmbaar PVC Planken in de Mat Wit Eiken kleur is een populaire witte plank met een sfeervol design. De White Wash look is geprint op een buigbare PVC strook. Deze plank is vervolgens afgewerkt met een slijtlaag van 0,55mm. Deze slijtlaag is bovendien voorzien van een sfeervolle voelbare houtstructuur wat deze PVC vloer het gevoel van een echte houten parket vloer geeft. De voelbare houtstructuur zorgt samen met de witte kleur voor een PVC vloer die uw woonruimte optisch groter laat lijken.

De brede plak PVC Planken met het Mat Wit Eiken design vallen onder gebruikersklasse 33. We bieden u dan ook een een garantie van 15 jaar op deze fraaie witte PVC vloeren. Het PVC reduceert het contactgeluid ten opzichte van laminaat of een eiken vloer. Daarnaast zijn de PVC stroken waterbestendig waardoor ze ook toepasbaar zijn in een keuken of badkamer. Deze eiken plak PVC vloer zorgt er dus voor dat de meest stressvolle situaties voor uw vloer met gemak worden doorstaan en geeft u daarbij ook nog eens extra woongenot. Gaat u deze PVC vloer leggen in combinatie met vloerverwarming? Wij zeggen doen! Dankzij de dunne opbouw van de vloerdelen heeft het PVC slechts een warmte weerstand van 0,025 m2 K/W.

De vloer bezichtigen?

Wilt u deze dryback PVC Mat Wit Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk kunnen helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Het eco-vriendelijke productieproces draagt bij aan een gezonde en verantwoorde leefomgeving. De Fesca PVC vloer is voorzien van het REACH keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het materiaal minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Het aanschaffen van deze PVC vloer draagt dus bij aan een duurzame en gezonde levenstijl. 

Zorg bij het verwerken van deze eco-vriendelijk geproduceerde PVC vloeren voor een egale, vlakke en stofvrije ondervloer. Bovendien moet deze ondervloer bij het verlijmen van de PVC vloerdelen ook compleet vochtvrij zijn. Na het leggen is deze vloer onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Heeft u vragen over dit PVC of over één van onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met onze klantenservice. Onze vloerspecialisten denken en rekenen graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Welke ondervloer moet hieronder? Of kan 't gewoon op de betonnen vloer worden geplakt?

De verlijmde PVC vloerdelen dienen op de betonvloer te worden geplakt. In de meeste gevallen dient de beton vloer eerst geëgaliseerd te worden. Wanneer er namelijk oneffenheden in het beton aanwezig zijn zullen deze terugkomen in de PVC vloer. Het is dan ook te adviseren om het plaatsen van een verlijmde PVC vloer te laten uitvoeren door een specialist. Op deze wijze voorkomt u latere problemen met het PVC. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Plank vloer Mat Wit Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank vloer Mat Wit Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   Duurzame 0,55 mm slijtlaag   |   Eco-vriendelijk geproduceerd Op voorraad
€ 27,95 Per m2 incl. BTW