Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-ZAA   |   15 jaar garantie   |   A-kwaliteit PVC

Adviesprijs
€ 27,95 € 26,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Zeer duurzame vloerdelen dankzij 0,55 mm dikke slijtlaag
  • Draagt bij aan een verantwoorde leefomgeving
  • Hoogwaardige PVC materialen zonder weekmakers

Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken hout kleur is een unieke PVC strook met een natuurlijke eiken hout kleur. De houtstructuur is geprint onder de slijtlaag. In deze slijtlaag is de voelbare houtstructuur verwerkt om het effect van een echte houten plank na te bootsen. Daarnaast zijn deze PVC vloeren zeer duurzame vloerdelen dankzij de 0,55 mm dikke slijtlaag. Dankzij de dunne PVC stroken is deze vloer ook uitstekend toe te passen op een vloerverwarming. Het PVC heeft namelijk slechts 0,025 m2 K/W warmteweerstand! We bezorgen deze vloeren bovendien GRATIS bij u aan huis. 

Het Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken van het A-merk Floer valt in gebruiksklasse 33. Dit betekent dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief particulier gebruik. Spelende kinderen, een verjaardagsfeestje noem het maar op, uw Floer PVC vloer zal alles zonder problemen kunnen doorstaan. Dit komt wederom door de dikke slijtlaag van 0,55 mm. Is uw vloer na al deze activiteit een beetje vuil geworden? Geen probleem. U kunt deze 100% waterbestendige vloerdelen gemakkelijk dweilen. Als blijk van de kwaliteit van het PVC krijgt u dan ook een garantie van 15 jaar aangeboden op dit PVC. 

In het echt komen bekijken?

Wilt u deze PVC Linde Zandberg Zwart Eiken of een andere vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Breukelen, Doe dit bij vorkeur op afspraak, zodat een van onze specialisten u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u deze thuis kan vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Het Floer PVC is zoals in de vorge alinea genoemd 100% waterbestendig, dit maakt het mogelijk om een houten design toe te passen in uw badkamer of keuken. Het leggen van deze PVC stroken vereist daarbij wel een vlakke ondervloer. Alle oneffenheden in de ondervloer zullen uiteindelijk zichtbaar worden in het PVC. Omdat alleen de zuiverste materialen worden gebruikt is deze PVC vloer vrij van weekmakers. Dit PVC is daarom minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Gebruik voor het verlijmen van dit PVC de Eurocol 640 PVC lijm. Voor u de PVC planken gaat verlijmen raden wij aan de ondervloer goed droog en schoon te maken. Met deze eco-vriendelijke PVC vloer bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde leefomgeving.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm Product Floer Dorpen PVC Zandberg Zwart Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   15 jaar garantie   |   A-kwaliteit PVC Op voorraad
€ 26,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!