Floer Visgraat PVC Vloer - Zwart Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3995   |   REACH gecertificeerd   |   Luxe V-groef

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Zwart Eiken

  • PVC stroken met unieke V-groef
  • Duurzaam geproduceerd uit schone materialen
  • 100% waterbestendig vloeroppervlak
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed

Floer Visgraat PVC Vloer - Zwart Eiken

Eenvoudig in onderhoud!

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te onderhouden Visgraat PVC welke geschikt is voor vloerverwarming? Dan zit u met het Floer Visgraat PVC in de kleur Zwart Eiken goed! Dankzij de 100% waterbestendigheid van de zwart eiken vloerdelen kunnen deze eenvoudig worden onderhouden met behulp van een dweil of vochtige doek. Tevens hebben de planken een zeer lage warmteweerstand van maar liefst 0,025m2K/W! Waardoor de PVC stroken uitstekend te combineren zijn met een vloerverwarming. 

Plaatsen van de Visgraat vloer

Naast de uitstekende waterbestendigheid zijn de vloerdelen tevens voorzien van een slijtlaag van maar liefst 0,55mm! En met een gebruiksklasse van 33 / 42 zijn de bruin eiken vloerdelen geschikt voor industrieel als commercieel gebruik! Bij huishoudelijk gebruik geldt er een garantie 20 jaar. Bij commercieel gebruik is de garantie 5 jaar. Wilt u de authentieke Visgraat PVC door een van onze professionals laten plaatsen? Dan is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van onze Legservice Visgraat PVC.

Uniek formaat Visgraat PVC

De Visgraat PVC vloerdelen zijn voorzien van een voelbaar structuur. Deze voelbare structuur zorgt ervoor dat de vloerdelen beschikken over een van een realistisch eiken houten vloer. Daarbij zijn de visgraat stroken voorzien een microvelling rondom waardoor de formaat van 60.96 x 11.43 cm extra wordt benadrukt. Daarnaast worden de vloerdelen gratis bij u thuisbezorgd! De minimale afname van binnenvloeren is 10 m2

De vloer in het echt bezichtigen?

De Zwart Eiken vloer in het echt bekijken? Vraag eenvoudig via onze website een proefmonster aan of bezoek onze showroom in Breukelen! Heeft u nog vragen betreft de Visgraat PVC of Legservice? Neem dan gerust contact op met onze binnenvloeren afdeling!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Zwart Eiken - Perspectief Floer Visgraat PVC Vloer - Zwart Eiken Emissiewaarde A+   |   REACH gecertificeerd   |   Luxe V-groef Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW