Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Crèmewit Eiken 60 x 12 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3990   |   REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Crèmewit Eiken 60 x 12 cm

  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • Planken met V-groef
  • Register Embossed, voelbare houtstructuur
  • 15 jaar fabrieksgarantie

Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Crèmewit Eiken 60 x 12 cm

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Floer legt met haar PVC collecties de nadruk op de schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. Het Floer Visgraat PVC in de kleur Crèmewit Eiken is dan ook voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat wordt veel gebruikt om aan te tonen dat kunststof kinderspeelgoed op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Zo wordt er tijdens de productie enkel schoon PVC gebruikt zonder weekmakers. Floer gebruikt geen gerecycled materiaal waardoor schadelijke stoffen zijn uitgesloten! Dit maakt het crème kleurige Visgraat PVC van het Nederlandse merk zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Bij Houthandel Gadero gratis aan huis geleverd tegen de scherpste prijs! 

Echt Eiken Visgraat

Ondanks dat het Floer Visgraat PVC bestaat uit kunststof materiaal, is de vloer moeilijk van een echte Eiken Visgraat Parket vloer te onderscheiden. De witte planken in de populaire visgraat afmeting van 12 x 60 cm zijn namelijk voorzien van een register embossed houtstructuur. Dit wil zeggen dat het zichtbare patroon in de vloer ook voelbaar is in de planken. Dit 3D effect geeft een ongekend realistische uitstraling aan het Floer Visgraat PVC. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor de beige patroon vloer niet "te druk" wordt. Daarnaast zijn de PVC planken voorzien van vellingkant rondom de plank. Deze V-groef benadrukt het formaat van de visgraat plank nog eens extra. Ervaar het zelf en vraag een monster aan!

De vloer komen bezichtigen?

U kunt de visgraat PVC vloer Crèmewit Eiken bezichtigen bij onze showroom te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zo dat een van hen u gelijk kan helpen! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Wilt u deze prachtige visgraat patroon vloer van het Nederlandse vloerenmerk laten leggen door een echte vakman? Bestel gemakkelijk een professioneel legservice voor visgraat PVC vloeren met uw bestelling mee.

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

De Witte Visgraat PVC vloerdelen van Floer zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Zo is het PVC materiaal waterbestendig en zeer slijtvast. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm zorgt voor een ijzersterke visgraat vloer die ook commercieel of zelfs industrieel kan worden toegepast. U krijgt als consument dan ook een garantie van 15 jaar! Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Het Floer Visgraat PVC in de Wit Eiken kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Daarnaast is het ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met een lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W is het materiaal goed warmtedoorlatend. Ook is er een band / kantplank beschikbaar om rondom het visgraat te leggen. Eventueel met de voegenstrip als bies, informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij onze vloer experts! 

Gadero dealer van Floer

Bij Gadero vindt u binnen vloeren van de hoogste kwaliteit, daarom zijn de vloeren van het Nederlandse vloeren merk niet te missen in ons vloerencollectie. 


Vragen & antwoorden over dit product

Kan de visgraat PVC ook als er vloerverwarming ligt? En welke voorbereiding moeten we dan treffen?

Het is mogelijk om PVC te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Welke voorbereiding er gedaan moeten worden is afhankelijk van het soort vloerverwarming. Als de buizen direct in de cementvloer zijn geplaatst is het van belang dat de verwarmings sleuven gedicht worden met bijvoorbeeld beton mortel. Het is raadzaam om op het beton mortel een primer aan te brengen waardoor de egaline goed hecht aan de ondergrond. Zodra de vloer egaal is kan er op worden verlijmd. Dit is van belang omdat het oneffenheden in de vloer doet voorkomen. 

Leggen over een bestaande tegelvloer met voegen, mogelijk?

Het is mogelijk een PVC visgraat vloer te leggen op een tegelvloer. De vloer moet dan wel eerst goed worden behandeld zodat er echt op verlijmd kan worden. Vaak wordt dan eerst de oude tegelvloer opgeschuurd en worden de voegen gevuld. Daarna kan er worden geegaliseerd met egaline. Dit is van belang om later oneffenheden in de vloer te voorkomen. 

Wij hebben een vraag wij hebben ongeveer 40m2 nodig voor alleen de beneden verdieping, hoeveel zullen wij dan kwijt zijn in totaal voor deze prachtige vloer?

Het is verstandig om voor een visgraat patroon vloer te rekenen met minimaal 12% snijverlies bovenop het vloeroppervlak. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze legservice. De kosten voor het verlijmd leggen van visgraat PVC vindt u hier!  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC Vloeren - Cremewit Eiken Vloer Wit Beige 60 x 12 cm Creme Object Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Crèmewit Eiken 60 x 12 cm Emissiewaarde A+   |   REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u