Floer Visgraat PVC Vloer - Crème Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3990   |   REACH certificaat   |   Extra dikke slijtlaag van 0,55mm!

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Crème Eiken

  • REACH certificaat
  • Voelbare houtstructuur
  • Planken met V-groef
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Floer Visgraat PVC Vloer - Crème Eiken

Realistisch Eiken Visgraat

De creme kleurige planken in de unieke visgraat afmeting van 60.96 x 11.43 cm zijn voorzien van een voelbare houtstructuur. Ondanks dat het Visgraat PVC bestaat uit kunststof materiaal, zijn de vloerdelen moeilijk te onderscheiden van een echte Eiken Visgraat Parket vloer. Dankzij de voelbare structuur zorgt dit voor een realistische uitstraling aan het Floer Visgraat PVC. Daarnaast zijn de PVC planken voorzien van vellingkant rondom de plank. Hierdoor wordt het formaat van de Creme Eiken planken extra benadrukt!

Onderhoudsvriendelijk PVC!

De Crème Visgraat PVC vloerdelen van Floer zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Het PVC materiaal is 100% waterbestendig en uiterst slijtvast dankzij de slijtlaag van maar liefst 0,55 mm! Tevens beschikt de visgraat vloer over een gebruiksklasse van 33 / 42 waardoor de vloer voor zowel commercieel als industrieel gebruik geschikt is! U krijgt als consument dan ook een garantie van 20 jaar! Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Het Floer Visgraat PVC in de Creme Eiken kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Daarnaast is het ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met een lage warmteweerstand van maar liefst 0,025 m2K/W!

De Visgraat PVC laten plaatsen?

Wilt u deze prachtige visgraat patroon vloer van het Nederlandse vloerenmerk laten plaatsen door een ervaren vakman? Bestel eenvoudig een professioneel legservice voor visgraat PVC vloeren met uw bestelling mee.

Veilig geproduceerd PVC

Floer legt met haar PVC collecties de nadruk op de schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. Floer maakt geen gebruik van gerecycled materiaal waardoor schadelijke stoffen zijn uitgesloten! Dit maakt het crème kleurige Floer Visgraat PVC van het Nederlandse merk zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Het Floer Visgraat PVC in de kleur Crème Eiken is voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat wordt gebruikt om aan te tonen dat kunststof kinderspeelgoed op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Zo wordt er tijdens de productie enkel schoon PVC gebruikt zonder weekmakers.

Gratis Levering!

Bij Houthandel Gadero worden de vloerdelen gratis aan huis geleverd tegen de scherpste prijs! Heeft u nog vragen over het product? Neem dan gerust contact op met onze binnenvloeren afdeling! Wilt u de vloer in het echt bekijken? Bestel eenvoudig via de hudige productpagina een proefmonster aan en vergelijk de vloer met uw interieur! Tevens is de visgraat PVC vloer Crème Eiken te bezichtigen in onze showroom te Breukelen


Vragen & antwoorden over dit product

Kan de visgraat PVC ook als er vloerverwarming ligt? En welke voorbereiding moeten we dan treffen?

Het is mogelijk om PVC te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Welke voorbereiding er gedaan moeten worden is afhankelijk van het soort vloerverwarming. Als de buizen direct in de cementvloer zijn geplaatst is het van belang dat de verwarmings sleuven gedicht worden met bijvoorbeeld beton mortel. Het is raadzaam om op het beton mortel een primer aan te brengen waardoor de egaline goed hecht aan de ondergrond. Zodra de vloer egaal is kan er op worden verlijmd. Dit is van belang omdat het oneffenheden in de vloer doet voorkomen. 

Leggen over een bestaande tegelvloer met voegen, mogelijk?

Het is mogelijk een PVC visgraat vloer te leggen op een tegelvloer. De vloer moet dan wel eerst goed worden behandeld zodat er echt op verlijmd kan worden. Vaak wordt dan eerst de oude tegelvloer opgeschuurd en worden de voegen gevuld. Daarna kan er worden geegaliseerd met egaline. Dit is van belang om later oneffenheden in de vloer te voorkomen. 

Wij hebben een vraag wij hebben ongeveer 40m2 nodig voor alleen de beneden verdieping, hoeveel zullen wij dan kwijt zijn in totaal voor deze prachtige vloer?

Het is verstandig om voor een visgraat patroon vloer te rekenen met minimaal 12% snijverlies bovenop het vloeroppervlak. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze legservice. De kosten voor het verlijmd leggen van visgraat PVC vindt u hier!  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Creme Eiken - Perspectief Floer Visgraat PVC Vloer - Crème Eiken Emissiewaarde A+   |   REACH certificaat   |   Extra dikke slijtlaag van 0,55mm! Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW