Floer Visgraat PVC Vloer - Grijs Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3992   |   Planken met unieke V-groef, 20 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 41,95 € 39,85 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Grijs Eiken

  • Voelbare houtstructuren
  • Duurzaam geproduceerd
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Floer Visgraat PVC Vloer - Grijs Eiken

Veilig geproduceerd PVC!

De PVC Visgraat van het Nederlandse vloerenmerk Floer in de kleur Grijs Eiken beschikt over de unieke afmeting van 60.96 x 11.43 cm. De visgraat vloerdelen zijn voorzien van een voelbare structuur waardoor de pvc planken amper te onderscheiden zijn van een echte eiken parketvloer! Daarnaast zijn de vloerdelen veilige en verantwoorde manier geproduceerd uit schadevrije stoffen en voorzien van het REACH certificaat. Dit betekent tevens dat er tijdens productie alleen schoon PVC wordt gebruikt zonder weekmakers en geen gerecycled materiaal wordt gebruikt. Hierdoor maakt dit het Grijze PVC zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen.

De vloer in het echt bezichtigen?

De Visgraat PVC vloer Grijs Eiken is te bezichtigen in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Bent u toch niet helemaal overtuigd van deze unieke PVC vloer? Vraag dan gemakkelijk via onze website een proefmonster aan zodat u de vloer met uw interieur kan vergelijken. Daarnaast heeft u een beter beeld van de toplaag en kleur van de vloer! De Floer Visgraat Grijs Eiken PVC is daarnaast zeker te combineren vloerverwarming dankzij de warmteweerstand van 0,025 m2K/W

Uniek Structuur

Door de unieke structuur van de vloerdelen ontstaat er een 3D effect. Om de vloer een extra sfeervolle uitstraling te geven worden de Visgraat PVC vloerdelen afgewerkt met een minimale velling. Hierdoor worden de vloerdelen nog eens op prachtige wijze benadrukt in het gehele vloeroppervlak. Met een gebruiksklasse van maar liefst 33 / 42 zijn de vloerdelen voor commercieel en industrieel gebruikt uiterst geschikt! Daarnaast ontvangt u als consument 20 jaar garantie op deze grijs eiken vloer! Tevens zijn de vloerdelen voorzien van een zeer sterke slijtlaag van 0,55mm! Houd er rekening mee dat er voor commercieel en industrieel gebruik 5 jaar garantie geldt.

Doordat de vloerdelen waterbestendig zijn geproduceerd is het onderhouden van de vloerdelen zeer eenvoudig. De waterbestendigheid zorgt ervoor dat u de vloerplanken met een natte doek kunt afnemen of kunt dweilen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Grijs Eiken - Perspectief 3 Floer Visgraat PVC Vloer - Grijs Eiken Emissiewaarde A+   |   Planken met unieke V-groef, 20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 39,85 Per m2 incl. BTW