Floer Visgraat PVC Vloer - Mat Wit Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3994   |   Planken met unieke V-groef   |   20 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Mat Wit Eiken

  • Voelbare houtstructuur
  • Duurzaam geproduceerd
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Floer Visgraat PVC Vloer - Mat Wit Eiken

Echt Eiken Visgraat

Bent u op zoek naar een PVC vloeren die uiterst duurzaam en schoon geproduceerd wordt? Bekijk dan de Floer Visgraat PVC! De PVC vloeren van het merk Floer beschikken over een uniek design dankzij de subtiele afwerkingen van de vloerdelen en voelbare structuur. Dit maakt patronen zoals het Visgraat goed zichtbaar. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor de PVC vloer niet te onderscheiden is van een echt houten parket vloer. De stijlvolle mat witte stroken in de meest unieke afmeting van 60.96 x 11.43 cm zijn tevens voorzien van een luxe microvelling rondom de plank. Zodra de planken tegen elkaar aan worden gelegd ontstaat er een subtiele groef. Elke plank wordt dan nogmaals benadrukt in het vloeroppervlak.

Uiterst geschikt voor vloerverwarming

Wilt u deze vloer gaan gebruiken in combinatie met vloerverwarming? Dat is uiteraard geen probleem! Dankzij de zeer lage warmteweerstand van 0,025m2K/W laat het de warmte zeer goed door en kunt u optimaal genieten van zowel de vloerverwarming als de verwarmde visgraat vloer. Ook is het mogelijk om een een omlijstende band te plaatsen voor een luxe afwerking van het visgraat PVC. Met de voegstrips kunt u zelfs een bies creëren.

Doordat de visgraat vloerdelen van zeer hoge kwaliteit zijn krijgt u maar liefst een garantie van 20 jaar! Daarnaast zijn deze mat wit visgraat PVC stroken van Floer zeer onderhoudsvriendelijk omdat ze uiterst waterbestendig zijn. Hierdoor wordt het dweilen of de vloer afnemen met een vochtige of natte doek kinderspel. Daarnaast zijn deze delen uitgevoerd met een ijzersterke slijtlaag van 0,55mm en een gebruiksklasse van 33 / 42 is deze vloer prima geschikt voor commericeel of industrieel gebruik. Let hierbij wel op dat de garantie dan terugloopt naar 5 jaar in plaats van de eerder genoemde 20 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik.

De vloer in het echt bezichtigen?

U kunt de visgraat PVC vloer Mat Wit Eiken in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontavangen u bij voorkeur op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zo dat u de vloer kunt vergelijken met uw meubels. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Floer legt met haar PVC collectie de nadruk op de zeer schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. Het REACH certificaat wat van toepassing is op dit PVC bevestigd nog eens dat het uitermate schoon, zonder weekmakers en schadelijke stoffen geproduceerd is. Dit certificaat staat niet alleen voor de "schone" productie, maar ook dat de vloeren op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Dit maakt het matwitte visgraat PVC van het Hollandse merk zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. 

Wilt u meer weten over de vloer en de legmogelijkheden? Neem dan gerust contact op. De Gadero vloerspecialisten staan u graag te woord!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Mat Wit Eiken - product-topdown Floer Visgraat PVC Vloer - Mat Wit Eiken Emissiewaarde A+   |   Planken met unieke V-groef   |   20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW