Floer Visgraat PVC Vloer - Onbehandeld Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3993   |   Planken met unieke V-groef, 20 jaar fabrieksgarantie

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Onbehandeld Eiken

  • Voelbare houtstructuren
  • Duurzaam geproduceerd
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Floer Visgraat PVC Vloer - Onbehandeld Eiken

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Overweegt u een PVC vloer aan te schaffen maar twijfelt u of dit schadelijk kan zijn voor u kinderen en/of huisdieren? Floer legt met haar PVC collecties de nadruk op de schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. Uw zorgen zijn met het unieke Floer Visgraat PVC in de kleur Onbehandeld Eiken dus ook verleden tijd. Om te onderstrepen dat deze PVC vloer is geproduceerd uit schadevrije stoffen is deze visgraat vloer dan ook voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat betekend niet alleen een "schone" productie maar ook dat de vloeren op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Zo wordt er tijdens de productie enkel schoon PVC gebruikt zonder weekmakers. Floer gebruikt geen gerecycled materiaal waardoor schadelijke stoffen zijn uitgesloten! Dit maakt het licht bruin kleurende Visgraat PVC van het Nederlandse merk zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Bij Houthandel Gadero gratis aan huis geleverd tegen de scherpste prijs! 

De vloer komen bekijken?

U kunt de visgraat PVC vloer Onbehandeld Eiken bezichtigen bij onze showroom te Breukelen. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Echt Eiken Visgraat

Deze visgraat vloer is niet alleen zeer geschikt voor uw gezin qua schadevrije stoffen maar ook zeker het prachtige design maakt het Floer Visgraat PVC zeer gewild! Ondanks dat het Floer Visgraat PVC bestaat uit kunststof materiaal, is de licht bruine visgraat vloer nauwelijks van een echte Visgraat Parket vloer te onderscheiden. De onbehandelde planken in de meest gangbare visgraat afmeting van 11.43 x 60.96 cm zijn voorzien van een voelbaar structuur. Dankzij deze unieke structuur ontstaat er een 3D effect in de planken. Deze structuur is ook nog eens terug te voelen in de visgraat stroken. Om de vloer een extra luxe uitraling te geven worden de visgraat PVC vloerdelen afgewerkt met een minimale velling. Op deze wijze worden de vloerdelen nog eens op prachtige wijze benadrukt in het totale vloeroppervlak. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor de beige patroon vloer niet "te druk" wordt. 

Gemakkelijk te onderhouden PVC Vloer

Als blijk van de hoge kwaliteit van deze visgraat vloer krijgt u als consument een garantie van 20 jaar! De bruine Visgraat PVC vloeren van Floer zijn daarbij zeer onderhoudsvriendelijk doordat de vloer waterbestendig is geproduceerd. Deze waterbestendigheid zorgt dat u de vloer gemakkelijk kunt afnemen met een natte doek of kunt dweilen. Dankzij de extra dikke en ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer ook uitstekend commercieel of industrieel toegepasbaar. Houdt er rekening mee dat er bij commercieel gebruik een garantie geldt van 5 jaar. Het Floer Visgraat PVC in de Onbehandeld Eiken kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Wilt u deze vloer toe passen in combinatie met uw vloerverwarming? Geen enkel probleem! Met een zeer lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W is het materiaal goed warmtedoorlatend en behaalt u optimaal rendement van zowel uw vloerverwarming als design visgraat PVC vloer. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Informeer dan bij onze vloerspecialisten naar alle mogelijkheden! 


Vragen & antwoorden over dit product

Ik vroeg me af of deze pvc vloer plak pvc of klik pvc betreft. Ik ben erg gecharmeerd van deze vloer, maar we zijn op zoek naar klik pvc.

Het Floer Visgraat Patroon PVC betreft verlijmbaar PVC. Het is helaas niet mogelijk om deze vloeren te verkrijgen in een click PVC variant. Gaat u voor een eiken visgraat patroon vloer welke eenvoudig is te plaatsen dan is het Floer Visgraat Laminaat wellicht een goede optie voor u. Kiest u toch voor een Click PVC vloer kijk dan hier! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Onbehandeld Eiken - Perspectief Floer Visgraat PVC Vloer - Onbehandeld Eiken Emissiewaarde A+   |   Planken met unieke V-groef, 20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW