Floer Visgraat PVC Vloer - Bruin Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3991   |   PVC zo schoon als kinderspeelgoed   |   REACH gecertificeerd

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Vloer - Bruin Eiken

  • PVC stroken met unieke V-groef
  • Duurzaam geproduceerd uit schone materialen
  • 100% waterbestendig vloeroppervlak
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed

Floer Visgraat PVC Vloer - Bruin Eiken

Uiterst Waterbestendig!

Bent u op zoek naar een prachtige donker eiken Visgraat PVC vloer? Dan is de Floer Visgraat PVC in de kleur Bruin Eiken iets voor u! Deze unieke visgraat vloer is 100% waterbestendig en heeft gebruiksklasse van maar liefst 33 / 42! Dit betekent dat de vloer zowel geschikt is voor commercieel als industrieel gebruik. Het vloerenmerk Floer biedt voor de vloerdelen een garantie van 20 jaar! Voor commercieel gebruik geldt echter een garantie van 5 jaar. Bij Houthandel Gadero leveren wij tevens alle vloerdelen ook nog eens gratis aan huis tegen scherpe prijzen! De minimale afname van deze sfeervolle PVC vloer is 10m2! 

Proefmonster aanvragen 

De vloer in het echt bezichtigen? Dat is uiteraard mogelijk! Bekijk de PVC vloer in onze showroom gevestigd in Breukelen. Maak bij voorkeur een afspraak zodat een van onze medewerkers u altijd te woord kan staan! Het is daarnaast ook mogelijk om via de huidige productpagina een proefmonster te bestellen van de Bruin Eiken vloer. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de toplaag en kleur van de Visgraat vloer!

Geschikt voor vloerverwarming

De PVC Vloeren zijn voorzien van een voelbare structuur hierdoor hierdoor zijn de PVC planken en echt parket bijna niet te onderscheiden. Dit bijzondere effect voorziet de planken van een realistische uitstraling. Kan de Floer Bruin Eiken PVC worden gecombineerd met een vloerverwarming? Dankzij de ultra lage warmteweerstand van maar 0,025 m2K/W is deze vloer zeker te combineren met een vloerverwarming! Daarnaast zijn de royale planken zeer eenvoudig te onderhouden. Het PVC materiaal is namelijk waterbestendig en uiterst slijtvast met een slijtlaag van 0.55mm! De vloer kan zonder problemen worden gedweild of met een natte doek worden afgenomen.

Het Floer Visgraat PVC in de bruin Eiken kleur voelt comfortabel en warm aan. Om de vloer op een sfeervolle manier af te werken is er een band/kantplank beschikbaar om rondom het visgraat te leggen. Eventueel met de voegenstrip als bies, informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij onze vloer experts!


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik deze vloer ook laten leggen? Het gaat om ca. 40 - 50 m2 in een bedrijfspand.

Het is eventueel ook mogelijk om uw Visgraat PVC vloer door ons te laten leggen. U vindt deze legservice hier terug in onze webshop.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC - Bruin Eiken - Perspectief Floer Visgraat PVC Vloer - Bruin Eiken Emissiewaarde A+   |   PVC zo schoon als kinderspeelgoed   |   REACH gecertificeerd Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW