Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Warmbruin Eiken 60 x 12 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3991   |   PVC zo schoon als kinderspeelgoed, REACH gecertificeerd,

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Warmbruin Eiken 60 x 12 cm

  • PVC stroken met unieke V-groef
  • Duurzaam geproduceerd uit schone materialen
  • 100% waterbestendig vloeroppervlak
  • REACH certificaat, PVC zo schoon als kinderspeelgoed

Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Warmbruin Eiken 60 x 12 cm

Veilig en Kindvriendelijk PVC

Wilt u een unieke PVC vloer kopen dat gelegd kan worden in een sfeervol visgraat patroon maar bent u bang voor schadelijke stoffen in de kunststof vloer? Geen rare gedachte echter legt Floer met haar PVC collecties de nadruk op de schone productie en een veilige leefomgeving voor het hele gezin. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken en kunt u toch genieten van alle voordelen van PVC gecombineerd met een vintage visgraat vloer. Het Floer Visgraat PVC in de kleur "Warmbruin Eiken" is daarbij voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat wordt vaak gebruikt om aan te tonen dat kunststof kinderspeelgoed op een veilige en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Ook u kinderen kunnen deze zonder problemen spelen op deze PVC vloer. Tijdens de productie wordt er namelijk enkel schoon PVC gebruikt zonder weekmakers. Floer gebruikt geen gerecycled materiaal en dit is dan ook een van de redenen dat schadelijke stoffen zijn uitgesloten. Dit maakt het warme bruin kleurige Visgraat PVC van het Nederlandse merk Floer zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Bij Houthandel Gadero leveren wij alle vloerdelen ook nog eens gratis aan huis tegen scherpe prijzen!

Echt Eiken Visgraat

PVC vloeren geven normaliter natuurlijk niet helemaal het gevoel van een echte houten parket. Echter om deze vloeren nauwelijks van een echte parket vloer onderscheiden te maken zijn deze vloerdelen voorzien van een Register Embossing houtstructuur. Dit wil betekend dat het zichtbare patroon in de vloer ook overeenkomend met de structuur voelbaar is in de planken. Dit 3D effect geeft een ongekend realistische uitstraling aan het Floer Visgraat PVC. Met de Visgraat PVC serie haalt u dus een vloer in huis met de uitraling van een eiken vloer, ondanks dat het Floer Visgraat PVC bestaat uit kunststof materiaal. De warm bruine planken worden geproduceerd in de populaire visgraat afmeting van 12 x 60 cm. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor de warme patroon vloer niet "te druk" wordt. Daarnaast zijn de PVC planken voorzien van vellingkant rondom de plank. Deze V-groef benadrukt het formaat van de visgraat plank nog eens extra en geeft uw visgraat vloer een extra luxe uitstraling. Ervaar deze unieke hout vervangende vloer zelf en vraag een proefmonster aan!

De vloer in het echt zien?

U kunt de visgraat PVC vloer Warmbruin Eiken in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontavngen u het liefst op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Het visgraat PVC is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Met een lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W is het materiaal goed warmtedoorlatend en behaalt u een optimaal rendement van zowel uw vloerverwarming en visgraat vloer. De bruine Visgraat PVC vloeren van Floer zijn daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Zo is het PVC materiaal waterbestendig en zeer slijtvast en is de vloer zonder problemen te dweilen of af te nemen met een natte doek. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm zorgt voor een ijzersterke visgraat vloer die ook commercieel of zelfs industrieel kan worden toegepast. U krijgt als consument dan ook een garantie van 15 jaar! Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Het Floer Visgraat PVC in de bruin Eiken kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Om de vloer op een sfeervolle manier af te werken is er een band/kantplank beschikbaar om rondom het visgraat te leggen. Eventueel met de voegenstrip als bies, informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij onze vloer experts!


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik deze vloer ook laten leggen? Het gaat om ca. 40 - 50 m2 in een bedrijfspand.

Het is eventueel ook mogelijk om uw Visgraat PVC vloer door ons te laten leggen. U vindt deze legservice hier terug in onze webshop.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat PVC Vloeren Warmbruin Eiken Vloer Bruin Warm Eik 60 x 12 cm Object Floer Visgraat PVC Patroon Vloeren - Warmbruin Eiken 60 x 12 cm Emissiewaarde A+   |   PVC zo schoon als kinderspeelgoed, REACH gecertificeerd, Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u