Floer Steden Laminaat Zeist Zijdewit Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Zeist   |   25 jaar garantie   |   24,4 cm XL Laminaat

Adviesprijs
€ 31,45 € 28,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Zeist Zijdewit Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

  • Luxe uitstraling dankzij 4-zijdige V-groef
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Laat ruimte optisch groter lijken dankzij lichte kleur

Floer Steden Laminaat Zeist Zijdewit Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer

De Floer laminaat planken Zeist met de fraaie Zijdewit Eiken kleur zijn kwalitatief hoogwaardige vloerdelen met een vloerbare houtstructuur. Op deze houtstructuur is een keiharde slijtlaag geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het Floer laminaat zeer duurzaam is en onder gebruikersklasse 32 valt. Dit betekent automatisch dat wij hier ook een garantie op kunnen geven van maar liefst 20 jaar! Daarnaast zijn deze vloerdelen extra breed geproduceerd met een breedte van maar liefst 24,4 cm. 

Dit laminaat kan gebruikt worden in combinatie met een vloerverwarming. De planken zijn, om de vloerdelen van een extra luxe uitstraling te voorzien, afgewerkt met een prachtige V-groef aan elke zijde. Dit zorgt ervoor dat elke plank nog eens op een unieke manier wordt benadrukt in het totale vloeroppervlak. Daarnaast zijn de planken van het A-merk Floer vuilafstotend. Hierdoor is het Zeist laminaat gemakkelijk te onderhouden. U kunt de vloer reinigen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen.  

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze laminaat Zeist zijdewit eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in real live komen bekijken? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, toplaag en details van de vloer!

Bovendien maakt Floer gebruik van de eenvoudige Variclic klik-verbinding waarbij het leggen van een vloer uiterst gemakkelijk is gemaakt. Bij Gadero bezorgen we al het laminaat, parket en PVC gratis bij u thuis. Heeft u vragen over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten denken graag met u mee! Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de laminaat vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Zeist Zijdewit Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer Product Floer Steden Laminaat Zeist Zijdewit Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer De Blauwe Engel   |   25 jaar garantie   |   24,4 cm XL Laminaat Op voorraad
€ 28,30 Per m2 incl. BTW