Mocht u niet het gewenste lamel parket hebben kunnen vinden neem dan gerust even contact met ons op. Gadero kan in samenwerking met Floer een vloer op maat voor u produceren. Zo kunt u kiezen tussen verschillende behandelingen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende afwerkingen toe te passen op het parket.

Met het eiken lamel parket van Floer bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en prachtige designs. Floer kan dit garanderen doordat de vloeren worden geproduceerd in de eigen fabriek. Tijdens de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europese grondstoffen. Deze Eiken houten vloer geeft sfeer aan iedere woonruimte. Ontdek hieronder hoe deze prachtige Eiken Vloeren worden gemaakt uit Ruw Eiken. 

Productievideo Eiken Vloeren "van Nederlandse bodem" 

Bij Floer wordt al het parket op maat gemaakt. Dit betekent dat u de keuze heeft uit verschillende behandelingen en houtstructuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een meer standaard lamelparket of het hippe doch retro visgraat. Het parket wordt geproduceerd uit de levend karaktervolle rustieke ABC, AB of A sorteringen en kan ook met weinig of geen noesten worden geproduceerd. Rustiek betekent dat de toplaag van het onbehandeld lamelparket een fraaie houtstructuur heeft met noesten, barsten en spint. Openingen in de parketvloer worden standaard gestopt met vloeibaar hout. Echter is het ook mogelijk om een ongestopte vloer te bestellen. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie aangeboden op deze eiken houten parket vloeren.

Bent u niet op zoek naar een specifiek merk maar wilt u een keuze maken op basis van de kleur of behandeling van de houten vloer? Onderstaand vindt u alle houten vloeren voor u verwerkt in een handig overzicht:

Door gebruik te maken van een eenvoudig en maatvast mes- en groefsysteem zijn deze eiken houten planken zeer eenvoudig te leggen. Gaat u de vloer zelf plaatsen dan leest u hier alvast een aantal instucties voor het leggen van lamel parket. Na het leggen kan de vloer nog 1 keer afgewerkt worden met de woca transparante parket olie. Op deze wijze beschermt u de vloer tegen vocht en vuil. Voor optimale resultaten van uw visgraat of lamel parket raden we aan de vloer 2 x per maand in te zepen met de Woca Natuurzeep. Deze natuurzeep reinigt het hout en brengt een bescherm laag aan op de eiken parket planken.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u