Floer Laminaat Tegel Natuursteen Grijs 63.5 x 32.8 x 0.8 cm Vloer

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-TLNG   |   Voelbare steenstructuur   |   Met omlopende voeg

Adviesprijs
€ 23,95 € 21,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Laminaat Tegel Natuursteen Grijs 63.5 x 32.8 x 0.8 cm Vloer

  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen
  • Duurzaam geproduceerd
  • Comfortabel vloeroppervlak

Floer Laminaat Tegel Natuursteen Grijs 63.5 x 32.8 x 0.8 cm Vloer

Zoekt u een grijze natuur stenen tegel zonder de nadelen van steen? De Floer Laminaat tegels in Natuursteen Grijs kleur zijn voorzien van vele laminaat voordelen. Echte stenen kunnen scheuren, barsten en moeten in de meeste gevallen worden verwerkt door een dure specialist. De Floer laminaat tegelvloer is echter voorzien van de Variclick bevestiging van Floer. Hiermee legt u deze vloer zeer eenvoudig op een laminaat ondervloer. De in Duitsland geproduceerde laminaat tegels met de Natuursteen Grijze kleur hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar!

Doordat de Grijze Natuursteen structuur verschilt per laminaattegel onstaat er een echt natuursteen effect bij dit laminaat. Hiermee is deze tegel moeilijk te onderscheiden van een echte stenen vloer. De tegel heeft aan alle vier de zijden een fraaie V-groef. Deze groef geeft de laminaat tegel een echt gevoegde stenen tegel uitstraling. De Natuursteen Grijs tegel van Floer wordt geproduceerd in een afmeting van 63,5 x 32,8 x 0,8 cm. Laminaat specialist Gadero bezorgt deze vloer Gratis bij u aan huis!

De vloer komen bezichtigen?

Wilt u deze Laminaat Tegel Natuursteen Grijs, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medwerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, en toplaag en details van het laminaat!

Doordat de tegels in laminaat gebruiksklasse 32 vallen zijn ze geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als commercieel gebruik. Het tegellaminaat is bovendien waterbestendig en kan ook in bijvoorbeeld de keuken worden gelegd. Lees hier tips voor het leggen van deze grijze natuursteen tegel laminaat vloeren. Tegellaminaat kan net als het standaard laminaat worden verwerkt. Bestel de vloer nu eenvoudig in de webshop met ondervloer en meekleurende plakplinten!


Vragen & antwoorden over dit product

Koop je dit product per m2 of per pak?

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
UITLOPEND OP=OP - NOG 10 m2 OP VOORRAAD Floer Laminaat tegel Natuursteen Grijs 63,5 x 32,8 x 0,8 cm Stenen Tegelvloer Floer Laminaat Tegel Natuursteen Grijs 63,5 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Voelbare steenstructuur   |   Met omlopende voeg
€ 21,75 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u