Floer Laminaat Tegel Leisteen Zwart 63.5 x 32.8 x 0.8 cm Vloer

PEFC   |   Extra Grote Laminaattegel   |   25 jaar fabrieksgarantie

Delen via WhatsApp

€ 19,95 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor Floer Laminaat Tegel Leisteen Zwart 63.5 x 32.8 x 0.8 cm

  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen
  • Voelbare steenstructuur
  • V-groef
Merk:
Floer
Productnr.:
FL1023-TLLZ
Afmetingen:
63.5 x 32.8 x 0.8 cm
Extra:
Meest verkocht
Behandeling:
Waterbestendig
V-groef:
4
Land van herkomst:
Duitsland
Geschikt voor vloerverwarming:
Ja
Jaren garantie:
25
Waterbestendig:
Goed
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Zwart
Lengte:
63,5 cm
Breedte:
32,8 cm
Dikte:
0,8 cm

Floer Laminaat Tegel Leisteen Zwart 63.5 x 32.8 x 0.8 cm

Zoekt u een donkere leisteen tegel die u eenvoudig zelf kunt leggen? De Floer Laminaat tegels in Leisteen Zwart kleur zijn voorzien van alle voordelen van laminaat. Waar u bij het leggen van een stenen tegelvloer een specialist nodig bent kunt u deze laminaat tegels eenvoudig zelf leggen. De tegelvloer van laminaat is voorzien van de Quick Step Uniclic bevestiging. Hiermee legt u de tegels eenvoudig en maatvast op een ondervloer. Bovendien zijn deze in Duitsland geproduceerde Leisteen Antraciet Zwarte tegels voorzien van 25 jaar garantie!

De Leisteen structuur varieert per tegel waardoor een echt natuursteen effect ontstaat. De Zwarte Leisteen structuur is bovendien voelbaar in de toplaag van de tegel. Dit zorgt voor een laminaat tegel die moeilijk is te onderscheiden van een echte stenen tegelvloer. De robuuste afmeting van 63,5 x 32,8 x 0,8 cm geeft een luxe sfeer aan uw woning. De tegel is rondom voorzien van een prachtige V-groef die de tegels het uiterlijk van een stenen tegel met voeg geeft. Deze groef zit aan alle 4 de zijden van de laminaat tegel.

De tegels vallen in laminaat gebruiksklasse 32. Dit maakt de laminaat tegels geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als commercieel gebruik. De tegel is bovendien waterbestendig en kan ook in bijvoorbeeld de keuken worden gelegd. Lees hier tips voor het leggen van deze tegel laminaat vloeren. Tegellaminaat kan net als het standaard laminaat worden verwerkt. Vloeren winkel Gadero levert deze A-kwaliteit laminaat tegels GRATIS bij u aan huis! Bestel de vloer nu eenvoudig in de webshop met ondervloer en meekleurende plakplinten! 

 


Vragen & antwoorden over dit product

In principe is het mogelijk om het laminaat op eigen initiatief overal toe te passen. Zo ook als afwerking van uw vensterbank. Houdt u er wel rekening mee dat het laminaat bestaat uit MDF en dus een hout product is. Dit betekent dat het laminaat kan gaan werken.

Daarnaast vervalt de garantie op het laminaat wanneer het niet wordt toegepast waarvoor het bestemd is. (vloer)

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer Laminaat tegel Leisteen Zwart 63,5 x 32,8 x 0,8 cm Stenen Tegelvloer Floer Laminaat Tegel Leisteen Zwart 63,5 x 32,8 x 0,8 cm PEFC   |   Extra Grote Laminaattegel   |   25 jaar fabrieksgarantie Ruim op voorraad
€ 19,95 Per m2 incl. BTW