Floer Landhuis Laminaat Vloer Beton Grijs Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLBG   |   Steigerhout look laminaat   |   Eenvoudig leggen met Variclic klik verbinding

€ 23,95 € 21,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Beton Grijs Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

  • Extra 32,8 cm breed laminaat!
  • Afgewerkt met V-groef aan lange zijden
  • Unieke steigerhout look
  • 25 jaar garantie

Floer Landhuis Laminaat Vloer Beton Grijs Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Zoekt u extra brede robuuste laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de mat geoliede Beton Grijs Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderijvloer! De grijze uitstraling wordt ook vaak gezien bij steigerhout planken. Dit maakt deze steigerhouten laminaat vloer uiterst modern en populair. De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitland geproduceerd door het A-merk Floer. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek mat en licht verouderd design. De oppervlakte structuur dat oogt als verouderd steigerhout is voelbaar in de toplaag van de laminaat vloer. 

Het Floer Landhuis Beton Grijs Eiken laminaat is zeer eenvoudig te verwerken dankzij de Variclic verbinding van Floer. Deze klik-verbinding zorgt ervoor dat deze grey wash extra brede laminaat vloer zeer eenvoudig kan worden gelegd. Samen met de maatvaste plank maakt de Variclic verbinding het leggen van dit grijze laminaat zeer eenvoudig. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u besluit deze steigerhouten laminaatvloer zelf te leggen. Echter kunt u ook besluiten om gebruik te maken van onze legservice. De planken zijn allen voorzien van een luxe V-groef over de lange zijde, ook wel voeg genoemd. Deze groef maakt dat de laminaat planken van 32,8 cm breedte nog net iets extra's krijgen ten opzichte van andere laminaatplanken!

De als steigerhout ogende toplaag van het lichte Floer laminaat is uitermate krasbestendig en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Het Beton Grijze laminaat is voorzien het Baluwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Zoekt u meer informatie over dit grijs steigerhout laminaat? Neem gerust contact met ons op! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab

 


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Welke ondervloer adviseert u onder deze brede laminaat vloer?

Alle ondervloeren geschikt voor laminaat kunnen worden gebruikt in combinatie met deze brede laminaat vloeren. U vindt deze ondervloeren hier.

De keuze voor een ondervloer is afhankelijk van uw woonsituatie. Zo zijn er verschillende ondervloeren voor bijvoorbeeld geluidsreductie bij bovenwoningen. Ook is er een speciale ondervloer voor vloerverwarming beschikbaar. Belt u gerust voor advies bij uw keuze in een ondervloer!

Is dit brede laminaat van 32,8 cm ook geschikt voor kleinere woonkamers en slaapkamers het gaat om een woonkamer van 26 M2, slaapkamer van 16 M2, slaapkamer van 17 M2. Of raad u smaller laminaat aan?

Het brede landhuis laminaat kan in iedere ruimte worden gelegd ongeacht de grootte van deze ruimte!

Wilt u de kamer optisch groter laten lijken? Dan adviseer ik wel een smallere plank te nemen. Hierdoor krijgt u een laminaatvloer met meer plankbanen wat een ruimer beeld geeft.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Beton Grijs Eiken Laminaatvloer Verouderd Extra breed ProductFloer Landhuis Laminaat Beton Grijs Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Steigerhout look laminaat   |   Eenvoudig leggen met Variclic klik verbinding Ruim op voorraad
€ 23,95 € 21,75 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u