Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLWE   |   Ongekend breed Laminaat   |   20 jaar fabrieksgarantie 1

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Extra breed laminaat, bijna 33 cm
  • Krasbestendig - Gebruikersklasse 32
  • 20 jaar garantie
  • Doorlopend patroon

Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Lichte Eik

Zoekt u een robuuste boerderijvloer met alle voordelen van laminaat? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Lichte Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie. Wat deze white wash laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit extra breed laminaat in Duitsland produceren. Mede hierdoor kunnen wij een uitermate hoge kwaliteit garanderen voor deze landhuis vloeren. Bij de productie van de laminaat vloeren worden veel verschillende voelbare oppervlakte structuren gebruikt. Dit maakt het Landhuis Laminaat van een dusdanig hoge kwaliteit dat deze vloeren moeilijk zijn te onderscheiden van een parket vloer.

Bezoek ook onze showroom in Breukelen om deze laminaatvloer licht eiken in het echt te bekijken.

Snelle bezorging onder gunstige servicegaranties

Dit extra brede laminaat bezorgen wij uiteraard snel bij u thuis tegen voordelige prijzen. Bovendien winkelt u bij Gadero met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Op deze manier bent u zeker van de beste service en eventuele retourgaranties. 

Deze vloer bezichtigen?

Wilt u deze lichte eik, of een andere laminaat vloer van Floer bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, op deze manier staat er altijd een medewerker voor u klaar! Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Klikverbinding van topkwaliteit, dat werkt soepel en snel

De Landhuis Laminaat vloeren zijn voorzien van het door Floer ontwikkelde Variclic. Dit betekent dat de vloeren zijn voorzien van de nummer één klik-verbinding! Het leggen van dit extra brede laminaat is dus zeer eenvoudig. Bovendien is het leggen van dit extra breed laminaat door de maatvaste plank productie voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk. Maatvastheid voorkomt bovendien vervelende kieren en spleetjes. 

Trap Overzettreden met vergelijkbaar design

Floer heeft een Trap Overzettreden collectie uitgebracht. De Overzettreden zijn bijpassend met de vier meest favoriete Landhuis Laminaat. Waarvan de Trap Overzettreden - Lichte Eik een daarvan is. Het is mogelijk om het Landhuis Laminaat - Lichte Eik als stootbord te gebruiken. Op deze manier ontstaat een eenheid in de trap. De Overzettreden zijn net zo krasbestandig als het Landhuis Laminaat.

Breed laminaat zelf laten of laten leggen

Mocht u dit toch niet zien zitten kunt u tevens gebruik maken van onze legservice. Deze extra brede laminaat planken zijn over de lengte voorzien van een sfeervolle V-groef. Deze groef zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. Uw laminaat vloerdelen springen er echt uit. Gadero bezorgt dit extra brede laminaat Gratis bij u aan huis!

Water en krasbestendig, hoge gebruikersklasse

Het Floer laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is één van de vele redenen waarom het Nederlandse vloerenmerk een garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief huishoudelijk en zelfs commercieel gebruik. De vloeren zijn daarnaast ook voorzien van het Blauwe Engel keurmerk. Bovendien zijn deze vloeren water proof gecoat tot in de groef waardoor deze extra brede delen zeer waterbestendig zijn. Bent u op zoek naar meer informatie over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons! Lees hier tips over het leggen van deze laminaat vloer

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed. Wij leveren alles voor een aantrekkelijke prijs bij u thuis. Daarbij leveren we Duitse A-kwaliteit.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze floer vloer van laminaat te gebruiken met vloerverwarming?

Het Floer Landhuis Laminaat is in combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming (max. warmteweerstand (0,05-0,07 K/W). Zorg er bij  laminaat voor dat de vloer in de juiste condities behouden blijft. Tips en instructies hiervoor ontvangt u bij een onze eventuele bevestiging van verzendingsmail.

Is dit V2 en is dit met een veersysteem aan korte zijde? Dit wil ik liever niet want dit kan er uitklikken.

Het Floer Landhuis Laminaat - Licht Eiken is een V 2 vloer. Dit betekend dat de vloerdelen voorzien zijn van een groef enkel aan de lange zijde van het laminaat. Door dit design en het doorlopende patroon kunt u "oneindig" lange banen leggen met een luxe uitraling. 

Het Landhuis Laminaat van het Nederlandse vloerenmerk Floer is daarbij voorzien van het Variclick systeem. Dit klik systeem is niet voorzien van een veersysteem welke als het ware in de volgende plank schiet bij bevestiging. U legt de vloerdelen voorzien van Variclick uiterst gemakkelijk, het geeft meerdere bevestiging opties (handig in de moeilijke hoeken) en houdt de planken goed strak aangesloten. Floer biedt dan ook op alle laminaat vloeren met Variclick een garantie van 25 jaar.

Hoeveel m2 zit er in één pak?

Er zit in één pak 2,533m2. De pak eenheden worden afgerond in de voordeel van de klant. Zo weten wij zeker dat er voldoende geleverd wordt. 

Mijn huidige stenen vloer reinig ik met een stoomreiniger, kan ik deze laminaatvloer hier ook mee reinigen?

Wij raden af om uw laminaat te reinigen met een stoomreiniger. Daar laminaat een op hout gebasseerd product is, is het ook voor deze vloeren van belang dat deze niet in contact komen met overmatige hoeveelheden vocht. Daarnaast is het om werking van laminaat te voorkomen belangrijk dat de vloeren in zoveel mogelijk gelijke omstandigheden (temperatuur en luchtvochtigheid) blijven. Op deze wijze voorkomt u eventuele werking van het HDF.

Ook al is het Floer Landhuis Laminaat 33% meer waterbestendig dan het gemiddelde laminaat is het niet verstandig om de vloer te reinigen met een stoomreiniger. U kunt de vloer het beste licht dweilen of afnemen met een vochtige doek. 

Ik heb interesse in deze vloer. Volgens mij heb ik op de site gezien dat ik een plankje groter dan een sample kan bestellen maar kan het niet meer vinden. Kan dat?

Het is inderdaad mogelijk om een proefplank te ontvangen. Hier vragen wij €10,- voor per plank. Mocht u dit wensen dan kunt u het volgende product bestellen in onze webshop: https://gadero.nl/proefplank-floer-quickstep-meister/

Mijn vraag is of dit Floer Landhuis Laminaat ook geschikt is voor vloerverwarming/koeling?

Het Floer Landhuis laminaat is zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Waar vanuit de leverancier van de vloerverwarming vaak wordt aangegeven dat de totale warmte weerstand 0,15 m² K/W mag zijn, blijft de warmteweerstand van de Floer Landhuis Laminaat rond de 0,055 m² K/W. In combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer blijft u dan ook ruim onder de gestelde norm en kunt u dus genieten van zowel een prachtige laminaat vloer als uw vloerverwarming!

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Hoeveel afstandhoudertjes heb ik nodig om 45 vierkante meter laminaat voor te leggen?

De afstandblokjes of afstandhouders worden geplaatst tussen de muur en het laminaat om ervoor te zorgen dat er 1 cm speling blijft tussen de muur en het laminaat. Dit zorgt ervoor dat het laminaat de mogelijkheid heeft om te werken bij temperatuurverschillen zonder dat dit de laminaatplanken beschadigd. 

Ons advies is om ongeveer per 1 of 2 strekkende meter, zowel in de lengte als in de breedte een afstandblokje of afstandhouder te plaatsen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de vloer goed op zijn plaats blijft liggen en de laminaatvloer genoeg ruimte heeft om te werken. U kunt dus het beste het aantal strekkende muurmeters berekenen van de ruimte waarin de laminaat vloer gelegd gaat worden. Het aantal meters kunt u naar eigen inzien dan terugrekenen (1 blokje per meter of 1 blokje per 2 meter) naar het aantal benodigde afstandsblokjes of afstandhouders. 

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Welke ondervloer adviseert u onder deze brede laminaat vloer?

Alle ondervloeren geschikt voor laminaat kunnen worden gebruikt in combinatie met deze brede laminaat vloeren. U vindt deze ondervloeren hier.

De keuze voor een ondervloer is afhankelijk van uw woonsituatie. Zo zijn er verschillende ondervloeren voor bijvoorbeeld geluidsreductie bij bovenwoningen. Ook is er een speciale ondervloer voor vloerverwarming beschikbaar. Belt u gerust voor advies bij uw keuze in een ondervloer!

Koop je dit product per m2 of per pak?

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Is dit brede laminaat van 32,8 cm ook geschikt voor kleinere woonkamers en slaapkamers het gaat om een woonkamer van 26 M2, slaapkamer van 16 M2, slaapkamer van 17 M2. Of raad u smaller laminaat aan?

Het brede landhuis laminaat kan in iedere ruimte worden gelegd ongeacht de grootte van deze ruimte!

Wilt u de kamer optisch groter laten lijken? Dan adviseer ik wel een smallere plank te nemen. Hierdoor krijgt u een laminaatvloer met meer plankbanen wat een ruimer beeld geeft.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Wauw wat een mooie vloer! We hadden eerst een andere brede laminaat vloer, die was niet te leggen en weer teruggebracht. Deze ging volgens mijn vriend erg makkelijk en het resultaat is met de lange banen en fantastisch! groet Iris

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero's Keuze Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik Extra Breed 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Ongekend breed Laminaat   |   20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW