Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm

PEFC   |   Extra Breed Laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie

€ 19,95 € 17,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 100 stuks 3% korting
Delen via WhatsApp

Specificaties voor Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm

Merk:
Floer
Productnr.:
FL1023-LLWE
Afmetingen:
128,7 x 32,8 x 0,8 cm
Extra:
Meest verkocht
Duurzaamheid:
25 jaar garantie
Aantal groeven:
2
Materiaal:
Laminaat
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Grijs
Lengte:
128,7 cm
Breedte:
32,8 cm
Dikte:
0,8 cm

Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm

  • Extra breed
  • Krasbestendig
  • Gebruikersklasse 32

Zoekt u een robuuste boerderijvloer met alle voordelen van laminaat? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Lichte Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige vloeren zijn bovendien voorzien van 25 jaar fabrieksgarantie. Wat deze white wash laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit laminaat in Duitsland produceren. Mede doordat er strenge controles in de fabriek worden uitgevoerd kunnen wij een uitermate hoge kwaliteit garanderen voor deze landhuis vloeren. Bij de productie van de laminaatvloeren worden veel verschillende voelbare oppervlakte structuren gebruikt. Dit maakt het Landhuis Laminaat van een dusdanig hoge kwaliteit dat deze vloeren moeilijk zijn te onderscheiden van een parket vloer. 

De Landhuis Laminaat vloer is voorzien van het door Quick Step ontwikkelde Uniclic. Dit betekent dat de vloeren zijn voorzien van de nummer één klik-verbinding! Dit maakt het bevestigen van dit laminaat zeer eenvoudig. Bovendien is het leggen van dit laminaat door de maatvaste plank productie voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk. Mocht u dit toch niet zien zitten kunt u tevens gebruik maken van onze legservice. De planken zijn over de lengte voorzien van een sfeervolle V-groef. Deze groef zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. Gadero bezorgt dit extra brede laminaat Gratis bij u aan huis!

Het Floer laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is één van de vele redenen waarom het Nederlandse vloerenmerk een garantie van maar liefst 25 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief particulier en zelfs commercieel gebruik. De vloeren zijn daarnaast ook voorzien van het PEFC keurmerk. Bent u op zoek naar meer informatie over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons! . Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. 


Vragen & antwoorden over dit product

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Alle ondervloeren geschikt voor laminaat kunnen worden gebruikt in combinatie met deze brede laminaat vloeren. U vindt deze ondervloeren hier.

De keuze voor een ondervloer is afhankelijk van uw woonsituatie. Zo zijn er verschillende ondervloeren voor bijvoorbeeld geluidsreductie bij bovenwoningen. Ook is er een speciale ondervloer voor vloerverwarming beschikbaar. Belt u gerust voor advies bij uw keuze in een ondervloer!

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Het brede landhuis laminaat kan in iedere ruimte worden gelegd ongeacht de grootte van deze ruimte!

Wilt u de kamer optisch groter laten lijken? Dan adviseer ik wel een smallere plank te nemen. Hierdoor krijgt u een laminaatvloer met meer plankbanen wat een ruimer beeld geeft.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm detail Floer Landhuis Laminaat Licht Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm PEFC   |   Extra Breed Laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie Ruim op voorraad
€ 19,95 € 17,95 Per m2 incl. BTW