Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLNE   |   Extra breed eiken laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie 1

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Variclic - Gemakkelijke klik verbinding
  • 32,8 cm breed
  • Gebruikersklasse 32 - Krasbestendig
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Natuurlijke Eik

Zoekt u een extra breed laminaat met het uiterlijk van een natuurlijke parketvloer? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Natuur Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige boerderij vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar garantie bij aankoop. Wat deze natuurlijke eiken laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit laminaat in Duitsland produceren en controleert het productieproces van dit laminaat regelmatig waardoor Floer een uitermate hoge kwaliteit kan garanderen. Bij de productie van dit laminaat worden veel verschillende oppervlakte structuren gebruikt. Deze zijn bovendien voelbaar in de toplaag! Dit maakt het natuurlijke eiken Landhuis Laminaat moeilijk te onderscheiden van een echt lamelparket.

Snel leggen dankzij de ijzersterke verbinding

De Landhuis Laminaat vloer is voorzien van het Variclick ontwikkeld door Floer. Dit betekend dat de vloeren zijn voorzien van de beste klikverbinding beschikbaar op de markt! Dit maakt het verwerken van dit eiken laminaat tot een prachtige vloer een zeer eenvoudig proces dat voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk is. Lees voor het plaatsen van de vloer de tips voor het leggen van laminaat vloeren. De laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken zijn over de lengte voorzien van een prachtige V-groef. Deze voeg zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. 

Gaat u ook traptreden plaatsen?

Bent u van plan om traptreden te plaatsten? Floer biedt Trap Overzettreden aan in de populairste 4 Landhuis laminaat vloeren. Wilt u traptreden hebben met dezelfde look als het Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik? Kijk dan eens naar Trap Overzettreden - Natuurlijke Eik. Het is mogelijk om Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik als stootbord te gebruiken!  

In het echt bekijken?

Wilt u deze Natuurlijke Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt bekijken? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers te allen tijde voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om het laminaat bijvoorbeeld te vergelijken met uw interieur!

Slijtvast en bestand tegen vocht!

Het Floer Natuurlijke Eik Landhuis laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is 1 van de vele redenen waardoor het Nederlandse vloeren merk de eerder genoemde garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en zelfs als bedrijfsvloer. De vloeren zijn ook voorzien van het Blauwe Engel keurmerk.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze eiken laminaat vloer? Zoek gerust contact met ons! Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk daarnaast ons volledige assortiment van de laminaat extra breed vloeren.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab


Vragen & antwoorden over dit product

Mijn huidige stenen vloer reinig ik met een stoomreiniger, kan ik deze laminaatvloer hier ook mee reinigen?

Wij raden af om uw laminaat te reinigen met een stoomreiniger. Daar laminaat een op hout gebasseerd product is, is het ook voor deze vloeren van belang dat deze niet in contact komen met overmatige hoeveelheden vocht. Daarnaast is het om werking van laminaat te voorkomen belangrijk dat de vloeren in zoveel mogelijk gelijke omstandigheden (temperatuur en luchtvochtigheid) blijven. Op deze wijze voorkomt u eventuele werking van het HDF.

Ook al is het Floer Landhuis Laminaat 33% meer waterbestendig dan het gemiddelde laminaat is het niet verstandig om de vloer te reinigen met een stoomreiniger. U kunt de vloer het beste licht dweilen of afnemen met een vochtige doek. 

Ik heb interesse in deze vloer. Volgens mij heb ik op de site gezien dat ik een plankje groter dan een sample kan bestellen maar kan het niet meer vinden. Kan dat?

Het is inderdaad mogelijk om een proefplank te ontvangen. Hier vragen wij €10,- voor per plank. Mocht u dit wensen dan kunt u het volgende product bestellen in onze webshop: https://gadero.nl/proefplank-floer-quickstep-meister/

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Welke ondervloer adviseert u onder deze brede laminaat vloer?

Alle ondervloeren geschikt voor laminaat kunnen worden gebruikt in combinatie met deze brede laminaat vloeren. U vindt deze ondervloeren hier.

De keuze voor een ondervloer is afhankelijk van uw woonsituatie. Zo zijn er verschillende ondervloeren voor bijvoorbeeld geluidsreductie bij bovenwoningen. Ook is er een speciale ondervloer voor vloerverwarming beschikbaar. Belt u gerust voor advies bij uw keuze in een ondervloer!

Koop je dit product per m2 of per pak?

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Is dit brede laminaat van 32,8 cm ook geschikt voor kleinere woonkamers en slaapkamers het gaat om een woonkamer van 26 M2, slaapkamer van 16 M2, slaapkamer van 17 M2. Of raad u smaller laminaat aan?

Het brede landhuis laminaat kan in iedere ruimte worden gelegd ongeacht de grootte van deze ruimte!

Wilt u de kamer optisch groter laten lijken? Dan adviseer ik wel een smallere plank te nemen. Hierdoor krijgt u een laminaatvloer met meer plankbanen wat een ruimer beeld geeft.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Krijg veel reactie van iedereen die langskomt en mijn foto van mijn slaapkamer is zelfs gebruikt op de site. Ook bij Floer zelf zag ik, erg tof.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik extra breed 128.8 x 32.8 x 0.8 cm perspectief Floer Landhuis Laminaat Natuurlijke Eik 128,8 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Extra breed eiken laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW