Floer Landhuis Laminaat Vloer Robuust Beige Eik 128.8 x 32.7 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLRBE Extra Breed Laminaat   |   Rustiek Beige Eiken Uitstraling

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Robuust Beige Eik 128.8 x 32.7 x 0.8 cm

  • Rustiek uitstraling
  • Duitse kwaliteit
  • Krasbestendige toplaag
  • Extra Breed Laminaat

Floer Landhuis Laminaat Vloer Robuust Beige Eik 128.8 x 32.7 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Robuust Beige Eik

Zoekt u een uniek boerderijvloer met alle voordelen van laminaat? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Robuust Beige kleur bent u verzekerd van een modern 32,7 cm breed laminaat! Deze prachtige vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie. Wat deze Rustiek Licht Bruine laminaatvloer uitermate duurzaam maakt.

Het A-merk Floer laat dit extra breed laminaat in Duitsland produceren. Mede hierdoor kunnen wij een uitermate hoge kwaliteit garanderen voor deze landhuis vloeren. Bij de productie van de laminaat vloeren worden veel verschillende voelbare oppervlakte structuren gebruikt. Dit maakt het Landhuis Laminaat van een dusdanig hoge kwaliteit dat deze vloeren moeilijk zijn te onderscheiden van een parket vloer.

Klikverbinding van topkwaliteit

Deze Landhuis Laminaat vloeren zijn voorzien van het door Floer ontwikkelde Fastclick. Dit betekent dat de vloeren zijn voorzien van de nummer één klik-verbinding! Het leggen van dit extra brede laminaat is dus zeer eenvoudig. Bovendien is het leggen van dit extra breed laminaat door de maatvaste plank productie voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk. Maatvastheid voorkomt bovendien vervelende kieren en spleetjes. Wenst u toch de vloer te laten plaatsen dan kunt u gebruik maken van onze legservice

Hoge gebruiksklasse

Het Floer laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is één van de vele redenen waarom het Nederlandse vloerenmerk een garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze vloeren met kunststof toplaag vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief huishoudelijk en zelfs commercieel gebruik. 

De extra brede laminaat planken zijn over de lengte voorzien van een sfeervolle V-groef. Deze groef zorgt ervoor dat de 32,7 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. Uw laminaat vloerdelen springen er echt uit.

Deze vloer bezichtigen?

Wilt u deze Beige Eiken, of een andere laminaat vloer van Floer bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, op deze manier staat er altijd een medewerker voor u klaar! Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed. Wij leveren alles voor een aantrekkelijke prijs bij u thuis.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer-Landhuis-Laminaat-Robuust-Beige-Eiken-9.jpg Floer Landhuis Laminaat Vloer Robuust Beige Eik 128.8 x 32.7 x 0.8 cm Extra Breed Laminaat   |   Rustiek Beige Eiken Uitstraling Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW