Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Beige Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLBE   |   33% meer waterbestendig   |   Krasbestendige toplaag

€ 23,95 € 21,55 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Beige Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

  • Rustiek karakter
  • Voelbaar en gelijklopende structuur
  • Garantie van 25 jaar
  • Variclic - eenvoudig installeren

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Beige Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Zoekt u extra brede rustieke laminaatplanken die goed te combineren is bij u inrichting? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Beige Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design. De Beige kleur in combinatie met het rustieke karakter van de laminaat planken bieden u de voordelen van zowel een modern als klassiek design. De oppervlakte structuur van het rustieke laminaat is voelbaar en loopt gelijk met het design in de toplaag waardoor de vloer amper te onderscheiden is van een parketvloer.

Het Floer Landhuis Rustiek Beige Eiken laminaat is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke vloer dankzij de Variclic verbinding van Floer. Deze klik-verbinding samen met de maatvaste plank maakt het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer makkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken zijn allen voorzien van een luxe omlopende V-groef, ook wel voeg genoemd. Deze 4-V groef zorgt ervoor dat elke plank nog eens extra opvalt en ook de breedte van 32,8 cm van dit landhuislaminaat wordt hierdoor nog eens extra benadrukt.

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Deze toplaag zorgt ervoor dat uw vloer bijna niet beschadigd kan worden bij dagelijks gebruik. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze extra brede laminaat vloer. Het Rustiek Beige Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab

 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel pakken laminaat heb ik van de Floer Rustiek Beige Eiken nodig voor 30m2? De aantallen op de webshop zijn het aantal pakken wat je wilt niet het aantal m2? Zodat ik zeker weet dat ik de juiste hoeveelheid bestel ivm de bezorging.

U besteld bij ons geen pakeenheden maar juist eenvoudig het aantal benodigde m2. Houdt hierbij rekening met 7-10% snijverlies bovenop het vloeroppervlak. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst ronden wij deze, in uw voordeel, af naar pakeenheden. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het feit dat u voldoende vloerdelen ontvangen. 

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Beige Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cmFloer Landhuis Laminaat Rustiek Beige Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   33% meer waterbestendig   |   Krasbestendige toplaag Ruim op voorraad
€ 23,95 € 21,55 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u