Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLRB 25 jaar garantie   |   Duits geproduceerd 1

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • 32 cm breed laminaat
  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijke klik verbinding - Variclic
  • Made in Germany

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Rustiek Bruine Eik

Zoekt u extra brede rustieke laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Bruin geoliede Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer.

De toplaag van dit laminaat heeft een uniek mat en Bruin design. De oppervlakte structuur is voelbaar in de toplaag van de laminaat vloer. Daarnaast zijn de vloerdelen afgewerkt met een subtiele 4-zijdige V-groef. Dankzij deze groef wordt iedere plank nog eens op fraaie wijze onderstreept in het totale vloeroppervlak. Al met al maakt dit het Extra Brede Landhuis Laminaat van Floer in de Donkerbruine kleur amper te onderscheiden is van een echte eiken vloer.

Eenvoudig te leggen extra breed laminaat

Het Floer Landhuis Rustiek Bruin Eiken laminaat is zeer eenvoudig te verwerken dankzij de Variclick verbinding van Floer. Samen met de maatvaste plank en de gewaxte verbinding maakt de Variclick verbinding het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer gemakkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice, echter kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelfstandig te leggen. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken uit de Rustiek varianten van de Landhuis Laminaat collectie zijn allen standaard voorzien van een luxe V-groef. Met deze groef valt de 32,8 cm breedte van dit landhuislaminaat nog eens extra op!

In onze showroom bekijken?

Wilt u deze Rustiek Bruine Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat de medewerkers genoeg tijd voor u vrij kunnen maken. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen van de vloer en om te kijken of de vloer mooi bij uw meubels past!

Krasbestendig en Waterproof

De toplaag van het donkere Floer laminaat is waterproof en uitermate krasbestendig geproduceerd. Dit maakt de brede laminaat delen en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het laminaat is namelijk tot in de groef gecoat met een unieke waterafstotende laag. Dit zorgt ervoor dat het laminaat tot wel 4 uur bestand is tegen vocht! Dankzij de harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Het Rustiek Bruine Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast.

Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Gaat u het Floer Landhuis Laminaat zelf plaatsen? Kijk dan naar onze uitlegvideo. We geven ook tips voor het selecteren van de juiste ondervloer.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Mijn vraag is of Floer Landhuis Laminaat ook geschikt is voor in de keuken?

Floer Landhuis Laminaat serie is relatief gezien goed waterbestendig! Met waterbestendig wordt bedoeld dat dit laminaat 33% waterbestendiger is als het gemiddelde laminaat. Hierdoor is dit laminaat zeer geschikt voor gebruik in uw keuken. Echter is ook laminaat een vloer op basis van houtvezels waardoor deze nooit 100% bestendig zijn tegen vocht. We raden dan ook niet aan om de vloer toe te passen in uw badkamer.

Mijn huidige stenen vloer reinig ik met een stoomreiniger, kan ik deze laminaatvloer hier ook mee reinigen?

Wij raden af om uw laminaat te reinigen met een stoomreiniger. Daar laminaat een op hout gebasseerd product is, is het ook voor deze vloeren van belang dat deze niet in contact komen met overmatige hoeveelheden vocht. Daarnaast is het om werking van laminaat te voorkomen belangrijk dat de vloeren in zoveel mogelijk gelijke omstandigheden (temperatuur en luchtvochtigheid) blijven. Op deze wijze voorkomt u eventuele werking van het HDF.

Ook al is het Floer Landhuis Laminaat 33% meer waterbestendig dan het gemiddelde laminaat is het niet verstandig om de vloer te reinigen met een stoomreiniger. U kunt de vloer het beste licht dweilen of afnemen met een vochtige doek. 

Mijn vraag is of dit Floer Landhuis Laminaat ook geschikt is voor vloerverwarming/koeling?

Het Floer Landhuis laminaat is zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Waar vanuit de leverancier van de vloerverwarming vaak wordt aangegeven dat de totale warmte weerstand 0,15 m² K/W mag zijn, blijft de warmteweerstand van de Floer Landhuis Laminaat rond de 0,055 m² K/W. In combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer blijft u dan ook ruim onder de gestelde norm en kunt u dus genieten van zowel een prachtige laminaat vloer als uw vloerverwarming!

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Hoe sterk is dit laminaat? Is het geschikt voor een ruimte waar ook auto's gezet worden, zoals in een garage?

Deze vloeren zijn ook geschikt voor commercieel gebruik. De Floer Landhuis Laminaat vloeren vallen namelijk in gebruikersklasse 32. Dit betekend dat u ook bij het commercieel toepassen van deze vloer een fabrieksgarantie krijgt aangeboden van minimaal 5 jaar. De Floer Landhuis vloeren hebben daarnaast een sterke krasbestendigde toplaag en zijn goed bestand tegen vocht. Dit betekend dat de vloer gemakkelijk gereinigd kan worden door deze bijvoorbeeld dweilen of af te nemen met een vochtige doek.

Houdt u er wel rekening mee dat het laminaat betreft en dat er bij een te hoge drukbelasting problemen kunnen ontstaan. Wanneer de belasting te hoog wordt door te zware auto's kan het zijn dat dit buiten de garantie valt. 

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Ontzettend blij met de prachtige vloer.
Nog mooier dan op de foto. K

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik Extra Breed 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm 25 jaar garantie   |   Duits geproduceerd Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW