Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Gebleekt Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLRGE   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Afgewerkt met 4-zijdige V-groef

€ 23,95 € 21,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Gebleekt Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

  • Licht design geeft een optisch ruimer effect
  • Extra brede landhuis formaat vloerdelen
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Variclic
  • Krasbestendige toplaag

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Gebleekt Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Bent u op zoek naar een laminaat vloer met een zeer luxe uitstraling? Kies dan voor de de Floer Landhuis Laminaat serie. Met de Floer Landhuis Laminaat Rustiek Gebleekt Eiken haalt u een vloer in huis die uw woonruimte of kantoorpand optisch groter doet lijken. Daarnaast bent u met de Landhuis Rustiek Gebleekt Eiken variant van het Nederlandsche vloeren merk Floer verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Het Floer Landhuis Rustiek Gebleekt Eiken laminaat is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke vloer dankzij de Variclic verbinding van Floer. Deze klik-verbinding samen met de maatvaste plank maakt het leggen van dit witte eiken laminaat zeer makkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Gaat u de vloer toch zelfstandig plaatsen? Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. 

De Floer Landhuis Laminaat vloeren worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design en is daarnaast ook nog eens voorzien van een krasbestendige afwerkingslaag. De Witte kleur in combinatie met het rustieke karakter van de laminaat planken bieden u de voordelen van zowel een modern als klassiek design. De oppervlakte structuur van het rustieke laminaat is voelbaar en loopt gelijk met het design in de toplaag waardoor de vloer amper te onderscheiden is van een parketvloer, dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Dankzij deze unieke structuur zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer! Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming.

De planken zijn allen voorzien van een luxe omlopende V-groef, ook wel voeg genoemd. Deze 4-V groef zorgt ervoor dat elke plank nog eens extra opvalt en ook de breedte van 32,8 cm van dit landhuislaminaat wordt hierdoor nog eens extra benadrukt. Het Rustiek Gebleekt Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over deze of een van onze andere vloeren? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit wit gebleekte eiken laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab

 


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Gebleekt Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cmFloer Landhuis Laminaat Rustiek Gebleekt Eiken 128,7 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Afgewerkt met 4-zijdige V-groef Ruim op voorraad
€ 23,95 € 21,75 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u