Floer Landhuis Laminaat Vloer Diepbruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLDBE   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Afgewerkt met 2-zijdige V-groef

Adviesprijs
€ 33,95 € 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Diepbruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Donkerbruin design geeft sfeer aan uw ruimte
  • Extra brede landhuis formaat vloerdelen
  • Waterproof laminaat
  • Krasbestendige toplaag

Floer Landhuis Laminaat Vloer Diepbruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Diepbruine Eik

Bent u op zoek naar een laminaat vloer met een zeer luxe en diepe sfeervolle uitstraling? Kies dan voor de de Floer Landhuis Laminaat serie. Met de Floer Landhuis Laminaat Diepbruine Eik haalt u een vloer in huis die uw woonruimte of kantoorpand gelijk een gezellige sfeer geeft. Daarnaast bent u met de Landhuis Dieprbuine Eik variant van het Nederlandsche vloeren merk Floer verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar.

Het Floer Landhuis in de Bruin Grijze kleur is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke vloer dankzij de Variclic verbinding van Floer. Deze klik-verbinding samen met de maatvaste plank maakt het leggen van dit witte eiken laminaat zeer makkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Gaat u de vloer toch zelfstandig plaatsen? Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren

Fraaie toplaag, gemakkelijk leggen en maatvast 32,8 cm breed

De Floer Landhuis Laminaat vloeren worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd. De Donker Bruin Grijze kleur in combinatie met het rustige karakter van de laminaat planken bieden u de voordelen van zowel een modern als klassiek design. De oppervlakte structuur van het rustieke laminaat is voelbaar in de toplaag. Daarmee zijn deze vloerdelen moeilijk te onderscheiden van een zwart geoliede parket vloer! Dit laminaat is daarbij in combinatie met een geschikte ondervloer ook nog eens zeer geschikt om toe te passen bij uw vloerverwarming.

Traptreden in Diepbruine Eik

Het vloeren merk Floer heeft ook een Trap Overzettreden collectie, naast de vloeren collectie. De Trap Overttreden hebben dezelfde look als de vier populairste Landhuis laminaat vloeren. Zoekt u traptreden die gelijk zijn aan het Landhuis Laminaat - Diepbruine Eik? Neem eens een kijkje naar de Trap Overzettreden - Diepbruine Eik. U krijgt 20 garantie, net als bij de duurzame Landhuis laminaat vloeren. 

In onze showroom bekijken?

Wilt u deze Diepbruine Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat de medewerkers genoeg tijd voor u vrij kunnen maken. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen van de vloer en om te kijken of de vloer mooi bij uw meubels past!

Kras- en waterbestendig extra breed laminaat

De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design en is daarnaast ook nog eens voorzien van een krasbestendige afwerkingslaag. De planken zijn allen voorzien van een luxe omlopende V-groef aan de lange zijden, ook wel voeg genoemd. Deze 2-V groef zorgt ervoor dat elke plank nog eens extra opvalt en ook de breedte van 32,8 cm van dit landhuislaminaat wordt hierdoor nog eens extra benadrukt. De extra brede planken zijn tot in deze groef waterproof gecoat!

Het Diepbruine Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over deze of een van onze andere vloeren? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit zwarte eiken laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Diepbruine Eik Extra Breed 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Diepbruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Geproduceerd in Duitsland   |   Afgewerkt met 2-zijdige V-groef Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW