Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLOE Extra Breed Laminaat   |   Natuurlijke Onbehandeld Eiken Uitstraling

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Natuurlijke eiken uitstraling
  • Extra breed laminaat
  • Water- en krasbestendig
  • Made in Germany, Duitse topkwaliteit

Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Onbehandelde Eik

U zoekt extra breed laminaat voor een aantrekkelijke prijs en van hoge kwaliteit? Deze Onbehandelde laminaat vloer dankt zijn populariteit aan zijn Extra Brede design in combinatie met de Natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de vloer ook nog eens aan de lange zijden afgewerkt met een subtiele groef. De lichtbruine tint is een natuurlijke basis waarbij uw meubelen niet zullen verbleken en donkere kleuren extra goed uitkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart of antraciet gecoate stalen details in uw woning. Breed laminaat is de trend. Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Onbehandeld Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer met een rustgevende en natuurlijke uitstraling! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design. De Onbehandelde Eiken kleur in combinatie met het rustieke karakter van de brede laminaat planken biedt u een natuurlijke look.

Is dit niet de kleur laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Fraaie toplaag, maatvast 32,8 cm breed

De oppervlakte structuur van het rustige laminaat is voelbaar in de toplaag waardoor de vloer niet of nauwelijks te onderscheiden is van een parketvloer. De planken zijn allen voorzien van een luxe V-groef aan de lange zijden. Met deze groef en het doorlopende patroon legt u oneindig lange banen en valt de 32,8 cm breedte van dit landhuislaminaat nog eens extra op! Het Floer Landhuis Onbehandelde Eik laminaat is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke eigentijdse vloer dankzij de Europese Variclick verbinding van Floer. Samen met de maatvaste laminaat delen maakt de Variclick verbinding het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer makkelijk. Met een maatvaste laminaatvloer heeft u bovendien minimaal kans op kieren. Dit is die Europese topkwaliteit die u zoekt!

Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. 

Trap Overzettreden in dezelfde eiken kleur 

Wilt u de Landhuis Laminaat - Onbehandelde Eik vloer overeenkomen met uw trap? Dat kan! Floer heeft nu ook Trap Overzettreden gelijk aan de vier populairste Landhuis Laminaat vloeren, zoals de Onbehandelde Eik. De Overzettreden hebben dezelfde krasbestendigheid als het Landhuis laminaat. Het Landhuis Laminaat kan tevens als stootbord gebruikt worden! Kies voor het Trap Overzettreden Onbehandelde Eik om een eenheid in de trap te creëeren.

In het echt beleven?

Wilt u deze Onbehandelde Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt beleven? Dat kan bij onze showroom in de centraal gelegen stad Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers ten alle tijden voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Kras- en waterbestendig extra breed laminaat

De toplaag van het Onbehandelde Eiken Floer laminaat is uitermate krasbestendig en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en ruimtes waar veel geleefd wordt. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Daarnaast zijn deze laminaat delen Water Proof geproduceerd. Dankzij deze watervaste productie is het laminaat tot in de groef waterbestendig gecoat. Dit betekend dat de vloer tot maar liefst 4 uur waterafstotend is! Het Onbehandelde Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren

Instructievideo voor het leggen

Bekijk onderstaande video voor het leggen van deze Floer extra brede laminaat vloer. We geven u allerlei tips & tricks, zoals bij het kiezen van een ondervloer.
Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Er staat bij dat het voor vloerverwarming ook kan. Wat is de rd waarde van het laminaat en is hij warmtegeleidend?

Dit 8 mm dikke laminaat is uiterst geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De warmteweerstand van het Floer Landhuis Laminaat ligt namelijk rond de 0,055 m2 K/W. In combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer blijft deze warmteweerstand ruim onder de gestelde 0,15 m2 K/W.

Mijn huidige stenen vloer reinig ik met een stoomreiniger, kan ik deze laminaatvloer hier ook mee reinigen?

Wij raden af om uw laminaat te reinigen met een stoomreiniger. Daar laminaat een op hout gebasseerd product is, is het ook voor deze vloeren van belang dat deze niet in contact komen met overmatige hoeveelheden vocht. Daarnaast is het om werking van laminaat te voorkomen belangrijk dat de vloeren in zoveel mogelijk gelijke omstandigheden (temperatuur en luchtvochtigheid) blijven. Op deze wijze voorkomt u eventuele werking van het HDF.

Ook al is het Floer Landhuis Laminaat 33% meer waterbestendig dan het gemiddelde laminaat is het niet verstandig om de vloer te reinigen met een stoomreiniger. U kunt de vloer het beste licht dweilen of afnemen met een vochtige doek. 

Ik heb interesse in deze vloer. Volgens mij heb ik op de site gezien dat ik een plankje groter dan een sample kan bestellen maar kan het niet meer vinden. Kan dat?

Het is inderdaad mogelijk om een proefplank te ontvangen. Hier vragen wij €10,- voor per plank. Mocht u dit wensen dan kunt u het volgende product bestellen in onze webshop: https://gadero.nl/proefplank-floer-quickstep-meister/

Mijn vraag is of dit Floer Landhuis Laminaat ook geschikt is voor vloerverwarming/koeling?

Het Floer Landhuis laminaat is zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Waar vanuit de leverancier van de vloerverwarming vaak wordt aangegeven dat de totale warmte weerstand 0,15 m² K/W mag zijn, blijft de warmteweerstand van de Floer Landhuis Laminaat rond de 0,055 m² K/W. In combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer blijft u dan ook ruim onder de gestelde norm en kunt u dus genieten van zowel een prachtige laminaat vloer als uw vloerverwarming!

Wat is de slijtklasse van Floer Landhuis Laminaat?

De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 25 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer bij particulier gebruik. Het Floer Landhuis Laminaat is voorzien het PEFC keurmerk en valt in slijt- en gebruikersklasse AC 4 klasse 32.

Als ik laminaat bestel en ik heb pakken over, is het dan mogelijk om deze retour te zenden?

Wanneer u laminaat bij ons besteld en u heeft pakken over kunnen deze retour. Wanneer wij de pakken ongeopend en onbeschadigd ontvangen krijgt u de verkoopwaarde teruggestort op rekening. Houdt u hierbij rekening met de retourtermijn van 14 dagen.

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

hoeveel planken van het extra breed laminaat zitten in een verpakking?

Het Floer Landhuis Laminaat wordt geleverd in pakken met 6 verschillende planken.

U kunt het Landhuis laminaat echter "gewoon" in vierkante meters bestellen. We ronden dit voor u af naar pakeenheden, in uw voordeel.

Is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming?

Alle laminaat vloeren uit ons assortiment zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. 

Wij adviseren u, voor optimale prestaties van zowel de vloer als de vloerverwarming, de laminaat vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer zal meer warmte doorlaten dan een standaard ondervloer waardoor u meer genot ervaart van uw vloerverwarming. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik Extra Breed 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Extra Breed Laminaat   |   Natuurlijke Onbehandeld Eiken Uitstraling Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW