Logo Gadero
service

Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer
FL1023-WWWE
Extra Breed
Waterproof laminaat
floer_landhuis_laminaat_vloer_warmgrijze_eik_product
floer_landhuis_laminaat_warmgrijze_eik_sfeer
floer_landhuis_laminaat_vloer_warmgrijze_eik_product_waterbestendig
floer_landhuis_laminaat_warmgrijze_eik_front
floer_landhuis_laminaat_warmgrijze_eik_rolmaat
floer_landhuis_laminaat_warmgrijze_eik_product
floer_landhuis_laminaat_warmgrijze_eik_detail
Per m2

30,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
128,8 cm
Breedte
328 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar fabrieksgarantie

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Duitse A-Kwaliteit

  • Waterbestendig

  • Er geldt een minimale afname van 10 m2

Specificaties

Kleur
Beige
Lengte
128,8 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
328 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Anti kras
Patroon
Extra breed
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
2-V

Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Warmgrijze Eik

Wilt u een unieke laminaat vloer, van hoge kwaliteit, gemakkelijk te leggen en een geschikte vloer voor uw vloerverwarming? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Warmgrijze kleur bent u helemaal voorzien! Deze vloer kan dankzij het geavanceerde Variclick systeem gemakkelijk en snel door iedere doe-het-zelf'er gelegd worden. De Landhuis Laminaat Serie van het Nederlansde vloerenmerk is uniek. De breedte van 32,8 cm is bijna niet te vinden in Nederland. Deze extra brede laminaat planken zorgen in combinatie met het Warme design van het laminaat dat u een prachtige vloer verkrijgt. Het brede laminaat wordt in Duitsland geproduceerd uit duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Als blijk van deze hoge kwaliteit krijgt u een garantie van maar liefst 20 jaar aangeboden op deze vloer.

Voelbare houtstructuren

De houtstructuren die aanwezig zijn in de vloer zijn terug te voelen in de toplaag. Dit maakt de laminaat vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken vloer. Het Warmgrijze Eiken Extra Brede Laminaat is voorzien van een 2-zijdige V-groef. Er is langs de lange zijden van de plank een kleine velling is aangebracht. Dankzij deze groef worden de brede planken nog eens fraai benadrukt in de totale vloer.

Landhuis Laminaat Leggen

Mocht u besluiten de laminaat vloer niet zelf te gaan leggen bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitgebreide Legservice. Legt u de vloer op vloerverwarming? Geen probleem, zorg dan dat u de vloer op onze vloerverwarming geschikte ondervloer legt en geniet optimaal van de vloer en uw verwarming. De toplaag van het warme Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Het Landhuis Laminaat van Floer valt dan ook in gebruikersklasse 32.

Waterbestendig laminaat

Naast de erg hoge gebruikersklasse, zijn deze vloeren ook nog eens zeer waterbestendig. De vloeren worden namelijk standaar geproduceerd met een waterwerende coating. De Landhuis Laminaat Vloer in het Warmgrijze Eiken design is voorzien van het Blauwe Engel keurmerk. De levertijd van deze vloeren is dankzij onze grote voorraad zeer kort. Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze extra brede laminaat vloeren? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier alvast een aantal tips en instructies voor het leggen van deze of andere laminaat vloeren.

Deze vloer komen bekijken?

Wilt u deze Warmgrijze Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Wilt u kijken of de vloer bij uw interieur past?, dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Bijbehorend bij dit product